Frederik Van Deurs

Frederik van Deurs bliver U14-cheftræner

16.12.2021 09:00

Et step op for U13-chefen.

En mindre trænerrokade på Akademiet er ved at falde på plads. For et par uger siden kunne AC Horsens offentliggøre, at Anders Wittorff bliver ny cheftræner for U17, mens Simon Aaes overtager U15-talenterne.

Nu er det også en kendsgerning, at den nuværende U13-cheftræner, Frederik van Deurs, bliver ny mand i spidsen for U14-mandskabet fra årsskiftet.

Frederik van Deurs skiftede fra FC Horsens til AC Horsens i sommeren 2018 og var assistenttræner de første par år, inden han for første gang blev cheftræner i AC Horsens-regi i sommer, da han overtog U13-drengene, og det har han gjort så overbevisende, at han nu rykker et trin op.

- Ligesom på U17 og U15 har det været naturligt for os at rekruttere indefra, for vi har en række dygtige, unge trænere, der er på vej frem. Frederik van Deurs har bevist sine kvaliteter i denne sæson efter nogle år som assistent, og han har gjort det så godt, at vi ikke er i tvivl om, at han bliver en dygtig cheftræner for U14. Det er et godt step op for van Deurs, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

Head of Coaching Claus Troelsen glæder sig over, at det ikke kun er talentfulde spillere, der bliver formet på Akademiet.

- Frederik van Deurs kom til AC Horsens fra vores gode samarbejdsklub FC Horsens og begyndte som assistenttræner for U15. Han har siden udviklet sig rigtig godt menneskeligt og fagligt og bidrager godt til vores i forvejen gode træningsmiljø. Han har haft en god halvsæson som cheftræner for U13, og tiden er nu moden til at tage næste skridt til U14. Som klub kigger vi altid ind før ud, for udover at udvikle spillere, så udvikler vi også trænere, og når en af vores trænere gør sig fortjent til næste step, så er det et bevis på, at vi også udmærker os på det parameter, siger Claus Troelsen.

Frederik van Deurs glæder sig til at arbejde med U14-talenterne.

- Jeg glæder mig til den spændende opgave der venter mig efter vinterpausen, hvor jeg overtager træningen af drengene på U14. Det er rigtig god årgang med dygtige og træningsparate spillere, hvor Simon Aaes og Mads Randløv i den seneste halvsæson – i samarbejde med spillerne – har været dygtige til at udvikle et virkeligt godt hold, siger Frederik van Deurs og fortsætter:

- Som U13-cheftræner har jeg det seneste halve år haft fornøjelsen af at arbejde lidt med U14-årgangen til PHV-træning en gang om ugen samt træningskampe blandet med U13- og U14-spillere, så det er en årgang jeg kender særdeles godt. Derudover glæder jeg mig til fortsat at have et tæt samarbejde med Simon Aaes, Mads Randløv og Kristian Høeg, som jeg har haft det seneste halve år. Det er naturligvis vemodigt at skulle forlade min nuværende trup ”årgang 2009”, men forhåbentligt mødes vi igen, når de bliver U14-spillere. Nu ser jeg frem mod opstarten, hvor jeg glæder mig til at lære U14-drengene endnu bedre at kende, og ikke mindst at være med til at forme og fortsat udvikle drengene individuelt samtidig med, vi skaber gode resultater som et stærkt hold, siger Frederik van Deurs.