AC Horsens fans til pokalfinalen

AC Horsens – Randers FC: Horsens Folkeblad inviterer hele Horsens til fodbold

02.11.2022 06:19

Der bliver rift om billetterne, når horsensianerne bliver inviteret til kamp af Horsens Folkeblad.

Den 23. oktober fik tilskuerne på Nordstern Arena Horsens en forrygende oplevelse, da AC Horsens vandt med 3-2 over Silkeborg IF i en kamp, der indeholdt det hele: En tidlig føring til udeholdet, rødt kort til gæsterne, føring til hjemmeholdet, udligning ud af det blå og straffespark og 3-2 mål i overtiden.

Fredag den 4. november klokken 19.00 spiller AC Horsens efterårssæsonens næstsidste hjemmekamp på Nordstern Arena Horsens, når Randers FC kommer på besøg, og AC Horsens’ gode samarbejdspartner, Horsens Folkeblad, har besluttet at invitere hele Horsens til fodbold.

Det foregår på den måde, at man henter en billet som sædvanligt, og hver bruger kan max hente fem billetter. Det er vigtigt, at man benytter de billetter, man henter, og hvis man bliver forhindret i at benytte dem, så send en mail til [email protected], så andre kan få glæde af den. Der er ingen grund til at have tomme sæder på stadion til denne kamp.

Horsens Folkeblad er kampsponsor og aktiverer sponsoratet ved at sætte et gavekort på 10.000 kroner til Apollo Rejser på højkant til vinderen af Man of the Match-konkurrencen mod Randers FC.

Juleøl og livemusik
Opvarmningen til kampen begynder allerede fredag den 4. november klokken 16.30 i The Long Field Road, hvor der vil være livemusik og salg af juleøl, som et af de første steder i år. Der vil også være salg af juleøl flere steder på stadion fra klokken 18.00.

Alle tilskuere på Nordtribunen får udleveret et gult regnslag, som de kan holde op i luften som en gul tifo ved AC Horsens’ indløb, og efter kampen skal regnslaget afleveres, så det kan laves om til plastikposer.

AC Horsens opfordrer til at hente billetter i god tid, da der bliver rift om dem.

Sæsonkortholdere har naturligvis deres faste pladser.

Klik her for at hente billet til opgøret.