AC Horsens tabte på sen scoring

16.10.2022 18:51

FC Midtjyllands Olsson blev matchvinder kort før tid.

Som kampen udviklede sig, lå det ikke i kortene, at AC Horsens skulle indkassere et nederlag på MCH Arena, men ”de gule” blev ramt af en udvisning i det 81. minut, og Kristoffer Olsson blev matchvinder fem minutter senere.

Hjemmeholdet pressede på for at sikre sig et føringsmål fra kampens start, men den gule defensiv var solid, og holdet hang godt sammen.

AC Horsens satte et flot angreb sammen i det 20. minut. David Kruse dirigerede Juninho til vejrs med en skudfinte og sendte bolden til bageste stang, hvor Lubambo Musonda klappede bolden i kassen via begge stolper.

Desværre gik der kun et par minutter, før FC Midtjylland udlignede, og det skete efter en tilfældighed i midtjydernes højre side, hvor Mads Døhr Thychosen heldigt fik bolden med sig. Hans indlæg suste gennem feltet og landede hos Pione Sisto, der spillede bolden tilbage til Anders Dreyer, som afsluttede første gang i det lange hjørne.

Oliver Sørensen fik en stor mulighed for at score til 2-1 efter en halv times spil, da han afsluttede fra tæt hold, men Malte Kiilerich blokerede skuddet.

2. halvleg var kun en håndfuld minutter gammel, da Pione Sisto trak ind i banen og huggede bolden i sidenettet. Syv minutter senere snød Musonda et par spillere i den anden ende og trykkede af, men hans skud blev desværre blokeret.

Matej Delac var vågen i det 68. minut, da Sory Kabas skud blev rettet af.

I det 81. minut blev Alexander Ludwig præsenteret for det røde kort, og Delac måtte diske op med endnu en god redning, da Sisto forsøgte sig på det efterfølgende frispark.

Kristoffer Olsson blev matchvinder, da han scorede 2-1 målet i det 86. minut.

Næste opgave for AC Horsens er pokalkampen mod Hørsholm-Usserød IK onsdag den 19. oktober klokken 19.00, og derefter tager ”de gule” imod Silkeborg IF søndag den 23. oktober klokken 16.00. Klik her for at købe billet til hjemmekampen.

FC Midtjylland – AC Horsens 2-1 (1-1)
0-1 Lubambo Musonda (20.)
1-1 Anders Dreyer (22.)
2-1 Kristoffer Olsson (86.)

AC Horsens: AC Horsens: Delac, Santos, Kiilerich, Gomez, Riisgaard Jensen (Ludwig, 50.), Musonda, Kruse, Opondo (Gemmer, 83.), Jacobsen (Lassen, 83.), Makienok (Sigurdarson, 75.), Just (Iyede, 75.).

FC Midtjylland: Lössl, Thychosen (Gartenmann, 62.), Sviatchenko, Juninho, Dyhr (Isaksen, 62.), Sisto, Sørensen (Paulinho, 79.), Martinez, Olsson, Dreyer, Kaba.

Advarsel, AC Horsens: Iyede (85.), Delac (90.)

Udvisning, AC Horsens: Ludwig (81.).

Advarsel, FC Midtjylland: Sviatchenko (90.)