Update fra Akademiet: Sløj weekend i Farum

12.10.2022 11:27

Det blev til tre gule nederlag til FC Nordsjælland.

Det blev en hård weekend for de gule akademihold i Farum, for U15, U17 og U19 måtte alle rejse hjem med nederlag til FC Nordsjælland.

Her kommer cheftrænerne med deres syn på kampene:

U15: FC Nordsjælland - AC Horsens 6-0 (4-0)

- Det var en kamp, hvor vi hele tiden hang lidt efter i tanke og handling. Vi møder et godt hold, som udfordrer os i vores etablerede forsvarsspil, og det formår vi desværre ikke i dag at finde de rigtige løsninger på, så det må vi hjem og kigge på og forbedre, så vi er klar til Silkeborg på lørdag, fortæller Simon Aaes.

U17: FC Nordsjælland - AC Horsens 3-0 (1-0)

- Vi må erkende, at FCN vinder fortjent. De er gode på deres hjemmebane. Når det så er sagt, så er vi fint med i første halvleg, og det skyldtes især, at vi defensivt lykkes med de taktiske greb, vi havde trænet på, som handlede om at få lukket nogle rum af, som vi vidste, at FCN gerne ville søge. Vi skaber for få chancer i kampen og er ikke på forkant nok omkring to af deres scoringer, og det er vi ikke tilfredse med. Vi skal ud at jagte en kontinuerlig god præstation over 90 minutter i næste kamp, og det glæder vi os til lørdag i Silkeborg, fortæller Anders Wittorff.

U19: FC Nordsjælland - AC Horsens 5-0 (3-0)

- I en 1. halvleg som er meget lige, indkassere vi nogle mål, hvor vi må tage hatten af for den individuelle klasse, som lå bag. Vi kan altid finde huller i osten, men i dag må vi også rose modstanderen for at være enormt effektive. Dog er vi ikke tilfredse med vores spil og omgang med bolden, og så var det lidt stolpe ud i dag. Vi skal ikke tabe 5-0, men når vi får evalueret kampen igen, er vi klar til et modsvar på lørdag mod Silkeborg, fortæller Christian Hansen.

Kommende kampe på Akademiet:

Lørdag den 15. oktober:

U15
Silkeborg IF - AC Horsens klokken 13.00

U19
Silkeborg IF - AC Horsens klokken 13.00

U17
Silkeborg IF - AC Horsens klokken 15.30