AC Horsens er ude af Pokalen

09.11.2022 19:14

Lokalopgøret sluttede med en 1-0 sejr til Vejle Boldklub.

Resten af sæsonen kan AC Horsens koncentrere sig om kampene i 3F Superligaen, for onsdag aften røg ”de gule” ud af Pokalen med et spinkelt nederlag til Vejle Boldklub.

Gennem hele kampen var opbakningen fra det gule udebaneafsnit intet mindre end outstanding, og det var en fornøjelse at opleve, hvordan fansene også efter slutfløjtet støttede spillerne.

AC Horsens havde svært ved at komme igennem til de helt åbne chancer, og hjemmeholdets sejr kan der ikke pilles ved. Ofte var det lige ved og næsten for det gulklædte udehold, men den sidste kvalitet i den afgørende aktion udeblev lidt for tit.

Marcus Bobjerg måtte vise sin høje klasse et par gange i kampen, og han var chanceløs, da Mouhamadou Drammeh afgjorde opgøret i det 70. minut ved at samle en afslutning op og sende den i kassen.

AC Horsens runder efterårssæsonen af med hjemmekampen mod OB søndag den 13. november klokken 14.00, og billetsalget er i fuld gang.

Klik her for at købe billet til kampen.

Vejle Boldklub – AC Horsens 1-0 (0-0)
1-0 Mouhamadou Drammeh (70.)

AC Horsens: Bobjerg, Iyede, Wagner (Santos, 85.), Gomez, Ludwig (Lassen, 62.), Hannesbo, Gemmer (Opondo, 71.), Kruse, Just, Makienok (Jacobsen, 71.), Qamili (Sigurdarson, 85.).

Vejle Boldklub: Trott, Albornoz, Provstgaard, Albentosa, Velkov, Gundelund (Sukuta, Pasu, 86.), Busuladzic, Ezatolahi Drammeh, Ponce (Bredahl, 85.), Emmanouilidis (Elvius, 75.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen

Advarsel, Vejle Boldklub: Emmanouilidis (51.), Trott (81.), Drammeh (90.)

Tilskuere: 6.134