Delac: Jeg er tilbage på træningsbanen i januar

18.11.2022 11:41

Matej Delac er godt i gang med genoptræningen og håber på at være klar til forårets kampe.

Matej Delac måtte desværre udgå med en baglårsskade efter en halv times spil i Nordsjælland for knap en måned siden. Han har siden været på operationsbordet i Finland. Operationen var succesfuld, og Delac har allerede fået fjernet de 12 sting. Lægen er specialist indenfor området og har blandt andet haft stjerner som Ousmane Dembele og Alessandro Florenzi inde forbi klinikken.

Delac fortæller, at alt går som det skal efter operationen. Han kan gå helt normalt, får lavet alle sine øvelser og er klar til at hoppe på cyklen om 2 uger.

- Jeg er meget imponeret over lægens evner. Både på det menneskelige og det fysiske plan.

Han er topprofessionel og gør sit arbejde til perfektion. Han viser interesse og følger mig helt tæt, indtil jeg er 100% klar igen. Han er en helt kanon fyr, siger Matej Delac og fortsætter:

- Det er aldrig god timing med en skade. Den her er rigtig uheldig, da jeg var inde i en virkelig god spillemæssig periode. På den anden side er det heldigt nok, at vi har en god lang pause nu, så jeg har god tid til at komme mig over skaden, lyder det fra den kroatiske keeper.

For nogle år tilbage fik Matej Delac en korsbåndsskade i sit venstre knæ. 

- Da jeg blev skadet i knæet, gjorde det meget ondt i 10 sekunder, men smerten dulmede derefter stille og roligt. Her var smerten konstant, det er den værste smerte, jeg har oplevet i mit liv, lyder det fra den 30-årige Horsens-keeper.

Delac håber på at være tilbage på græsset midt januar, og hvis alt går som forventet er han klar til de sidste 10-12 kampe i 3F Superligaen.

Skrevet af: William Søgaard

Foto: Rsfoto