Dramatisk målfest: 3-3 på Nordstern Arena Horsens

13.11.2022 15:15

Endnu engang blev tilskuerne budt på en fantastisk fodboldkamp på den gule hjemmebane, og de kvitterede med en elektrisk kulisse.

AC Horsens tog søndag eftermiddag imod OB på Nordstern Arena Horsens, og de to mandskaber gav hinanden noget af en herrefight, der sluttede 3-3.

Hjemmeholdet fik en sløj start på kampen, da Emmanuel Sabbi efter nogle tilfældigheder bragte gæsterne foran til stor jubel for de mange medrejsende OB-fans, og i det 19. minut øgede Yankuba Minteh til 2-0.

AC Horsens har tidligere i sæsonen fået en skidt start, men spillerne er bygget af noget særligt, og de bevarer altid troen på point. I det 34. minut kickstartede Aron Sigurdarson et par gode minutter, da han modtog bolden fra Moses Opondo, og resolut klappede den fladt i kassen. Armene var vel knap kommet ned endnu, før jublen kunne bryde ud igen, og det var Aron Sigurdarson og Lubambo Musonda, der leverede forarbejdet med to-spil, inden Musonda serverede bolden på tværs til Santos, der prikkede bolden i mål til 2-2.

Et par minutter inden pausen fik Issam Jebali en stor hovedstødsmulighed, men han fik ikke power nok i hovedstødet.

Kort efter gik spillerne ind til pause, og de havde kun været tilbage på banen i tre minutter, inden Minteh havde bolden i mål, men scoringen blev annulleret.

I det 51. minut slog Thomas Santos til igen. Aron Sigurdarson sendte et skarpt indlæg i feltet til Anders K. Jacobsen, der blev revet omkuld. Bolden dumpede hen til Santos, der huggede den i netmaskerne via overliggeren.

Glæden varede dog kun i en håndfuld minutter, før Issam Jebali scorede til 3-3 via stolpen.

Jonas Gemmer var på spil tæt under mål i det 82. minut, men han fik for meget fart i sin afslutning, og bolden røg over.

I overtiden blev Mihajlo Ivancevic præsenteret for det røde kort efter en tackling på Simon Makienok, men udvisningen blev annulleret efter VAR-gennemsyn.

Dermed sluttede et fremragende 2022 med en dramatisk målfest på Nordstern Arena Horsens, og endnu engang blev AC Horsens bakket fremragende op.

AC Horsens – OB 3-3 (2-2)
0-1 Emmanuel Sabbi (4.)
0-2 Yankuba Minteh (19.)
1-2 Aron Sigurdarson (34.)
2-2 Thomas Santos (36.)
3-2 Thomas Santos (51.)
3-3 Issam Jebali (56.)

AC Horsens: Bobjerg, Santos, Lassen, Kiilerich, Ludwig, Musonda, Opondo, Drachmann (Just, 62.), Gemmer (Kruse, 85.), Sigurdarson, Jacobsen (Makienok, 76.).

OB: Hansen, Grubbe, Paulsen, Ivancevic, Skjelvik (Adelgaard, 77.), Minteh, Gigovic (Okosun, 90.), Tverskov, Frøkjær-Jensen (Tongya, 77.), Jebali, Sabbi (Manneh, 84.).

Advarsel, AC Horsens: Lassen (31.), Drachmann (90.), Sigurdarson (90.)

Advarsel, OB: Minteh (74.), Hansen (90.)