Fantastisk præstation bag gul 5-1 sejr over Randers FC

04.11.2022 20:10

AC Horsens fortsatte den gode stime på hjemmebane.

AC Horsens spillede en pragtkamp fredag aften, da Randers FC blev sendt hjem til Kronjylland med et 1-5 nederlag i spillerbussen.

”De gule” måtte undvære Matej Delac, der var igennem en veloverstået operation i dag, Magnus Riisgaard og James Gomez, men dem, der normalt ikke får så meget spilletid, trådte virkelig i karakter og spillede fantastisk.

Det var lige ved og næsten for hjemmeholdet i flere situationer i den første halve time, men Randers FC slap med skrækken indtil det 35. minut. Anders K. Jacobsen fremtvang et hjørnespark med en god afslutning, og Janus Drachmann servede bolden ind foran kassen, hvor Mikkel Lassen pandede den mod mål, og Adam Andersson hjalp den det sidste stykke over stregen.

Glæden varede dog kort, for et par minutter senere var udligningen en realitet, da Marvin Egho hamrede bolden i kassen.

Gæsterne havde dårligt fået armene ned igen, inden Thomas Santos serverede bolden for Jonas Gemmer, der timede sit løb perfekt og prikkede bolden i mål og dermed satte punktum for et par hektiske minutter.

Den seværdige kamp fortsatte fra 2. halvlegs start, og der var kun spillet 25 sekunder, da en fremragende aktion fra Thomas Santos banede vejen for en afslutning fra Moses Opondo, og han blev nedlagt. Efter VAR-gennemsyn pegede dommeren på pletten, og Aron Sigurdarson var som sædvanligt sikkerheden selv på straffesparket.

Desværre blev kampen skæmmet af et uheld, da Patrik Carlgren kom til skade, da han begik straffespark på Anders K. Jacobsen. Den svenske målmand blev liggende og det så bestemt ikke godt ud, men Randers FC har efterfølgende meldt ud, at Carlgren efter omstændighederne har det godt.

Kampen var stoppet i 10 minutter, inden Aron Sigurdarson skulle tage sit andet straffespark i kampen, og han var endnu engang utrolig sikker.

I dommerens tillægstid dumpede bolden ned for fødderne af Mikkel Lassen, der resolut klappede den i kassen via en Randers-spiller.

AC Horsens skal i kamp allerede igen onsdag den 9. november klokken 17.30, når ”de gule” møder Vejle på Vejle Stadion, og de første seks busser med gule fans er en realitet. Klik her for at læse mere.

AC Horsens runder efterårssæsonen af med hjemmekampen mod OB søndag den 13. november klokken 14.00, og billetsalget er i fuld gang på achorsens.dk og i app’en. Klik her for at gå direkte til billetsalg.

AC Horsens – Randers FC 5-1 (2-1)
1-0 Adam Andersson (selvmål, 35.)
1-1 Marvin Egho (37.)
2-1 Jonas Gemmer (38.)
3-1 Aron Sigurdarson (49.)
4-1 Aron Sigurdarson (70.)
5-1 Mikkel Lassen (90.)

AC Horsens: Bobjerg, Santos, Lassen, Kiilerich, Ludwig, Musonda (Hannesbo, 71.), Opondo (Kruse 71.), Drachmann (Iyede, 90.), Gemmer, Sigurdarson (Just, 71.), Jacobsen (Makienok, 86.).

Randers FC: Carlgren (Stankovic, 66.), Kopplin, Høegh, Jensen (Andersson, 46.), Andersson, Ankersen, Johnsen, Lauenborg (Pedersen, 46.), Kehinde (Klysner, 46.), Odey (Bundgaard, 89.), Egho.