Magnus Riisgaard Jensen på besøg hos værtsfamilie

11.11.2022 08:22

AC Horsens’ akademi er eftertragtet langt ud over bygrænsen. Det har givet et behov for bomuligheder for unge håbefulde fodboldspillere, der gerne vil udleve drømmen om en professionel tilværelse i AC Horsens.

I øjeblikket har AC Horsens’ akademi en håndfuld spillere der bor hos værtsfamilier i Horsens, og Mathias Frederiksen er en af dem.

Han bor hos familien Holm Christensen i den sydlige bydel. Mathias kommer fra Odense og spiller midtbane på AC Horsens’ U17-ligahold.

Han går i skole på Strandpromenaden og bruger langt den største del af sin fritid på banerne på Langmarksvej. Han har adresse hos Familien Jensen, hvor der er overskud og hjerte til at skabe et hjemligt miljø for den unge mand.

For at vise at AC Horsens sætter pris på, at familier i Horsens åbner deres døre og hjerte for unge talentfulde spillere, inviterede Torben Knudsen fra AC Horsens Magnus Riisgaard Jensen forbi familien til en bid brød. Her henrykte Magnus med fortællinger om sit fodboldliv, både til Mathias og Familien Jensens 2 børn, Willum, som spiller U12 i FC Horsens og Liva, som lige er startet i 7. klasse på Langmarksskolens talentidrætsklasse.

Far Dino og mor Gitte havde lavet så god aftensmad, at Magnus var nem at lokke til at komme forbi en anden gang.

Tak for mad og husly til Mathias.

AC Horsens er altid åbne overfor familier, der ønsker at hjælpe en ung fodboldspiller i nogle trygge hjemlige rammer, der gør overgangen fra fødebyen til superligaklubben AC Horsens meget nemmere.

Kontakt Torben Knudsen på mail [email protected] for at høre mere.