Matej Delac misser resten af efteråret

02.11.2022 13:33

AC Horsens’ kroatiske keeper skal opereres for en baglårsskade og bliver først klar til kamp i det nye år.

Der var kun spillet godt 23 minutter, da Matej Delac blev skadet i fredagens kamp mod FC Nordsjælland, og han måtte lade sig udskifte med Marcus Bobjerg efter en halv times spil.

Nærmere undersøgelser har desværre bekræftet de bange anelser om, at Delac er blevet ramt af en baglårsskade, og han skal opereres hurtigst muligt, så han kan komme tilbage og være klar til forårssæsonen.

AC Horsens mangler at spille to superligakampe og en pokalkamp i 2022, og det bliver altså uden Matej Delac.

- Det er et stort slag for os, for Matej har været enormt afgørende for os i hele 2022, hvor han kun er blevet bedre og bedre, og det er rigtig ærgerligt for både os og ham, for han er en af vores allerbedste spillere, når han rammer sit topniveau. Vi glæder os til at få ham godt igennem operationen, og så vil vi gøre alt for at speede processen op, siger cheftræner Jens Berthel Askou og fortsætter:

- I mellemtiden får Marcus Bobjerg chancen, og han skal også være afgørende for os. Bobjerg har vel aldrig været bedre end i øjeblikket, og han fik et rigtig godt indhop mod FC Nordsjælland, så ham er vi helt trygge ved, lyder det fra Askou.

Matej Delac tager de positive briller på og vil gøre alt for at støtte sine holdkammerater i den kommende svære periode.

- Det er en skidt situation for mig, holdet og klubben, men sådan er fodbold. Jeg er en positiv fyr, og det skal jeg fortsætte med at være. Nu skal jeg opereres hurtigst muligt, og så gælder det om at blive klar til forårssæsonen. Jeg er sikker på, at holdet nok skal gøre det godt, mens jeg er væk, og jeg har stor tillid til Marcus, der er en dygtig målmand, og jeg vil selvfølgelig gøre alt for at støtte ham og mine andre holdkammerater, lyder det fra Matej Delac.

Foto: Rsfoto