Qamili blev matchvinder mod AGF

26.11.2022 18:41

AC Horsens vandt 1-0 over AGF.

AC Horsens spillede tidligere i dag træningskamp mod AGF på Fredensvang, og Lirim Qamili havde blot været på banen i syv minutter, da han afgjorde kampen med en helflugter.

Det var gæsterne fra AC Horsens, der kom bedst fra start og fik lagt et godt tryk på AGF i de første 10 minutter, men uden at komme frem til de store chancer.

Midtvejs i 1. halvleg fik AGF momentum og kom frem til en enkelt chance i det 41. minut, hvor Kevin Yacob kom frem til en afslutning efter et gult boldtab, men han sendte bolden over mål. Lige inden pausen brændte det på foran AGF-målet efter godt spil af Marcus Hannesbo, Mikkel Lassen og Aron Sigurdarson, der kom frem til en afslutning tæt under mål, men uden at det rykkede på måltavlen. På det efterfølgende hjørnespark kom Mikkel Lassen til en stor chance, men uden at det gav bonus.

To minutter inde i 2. halvleg var det Patrick Mortensens tur til at komme frem til en afslutning tæt under mål, men uden at score. Inden blev der begået et stort frispark på James Gomez, men det blev ikke dømt.

Kort efter banede gode kombinationer af Mikkel Lassen og Lirim Qamili vejen for en stor chance til Elijah Just, men det sidste held manglede.

Kampens eneste mål faldt i det 52. minut i forbindelse med et hjørnespark, hvor David Kruse klappede en returbold på stolpen. Bolden røg ud til Lirim Qamili, der flugtede bolden op i målhjørnet fra kanten af feltet.

Efter en times spil var AGF tæt på efter et indlæg fra Anderson til Links, men det lykkedes ikke, og AGF kom aldrig tættere på en udligning i en kamp, hvor AC Horsens viste størst vilje og vandt fortjent.

Bobjerg (Hermansen, 85.), Gomez, Kiilerich (Saine, 70.), Lassen, Iyede, Gemmer, Kruse, Hannesbo (Ludwig, 65.), Just (Isager, 85.), Santos (Musonda, 70.), Sigurdarson (Qamili, 46.).