U19: AC Horsens skabte mange chancer og nedlagde lokalrivaler

07.11.2022 07:10

Gul 2-1 sejr over Vejle Boldklub.

AC Horsens’ U19-mandskab fortsatte deres flotte hjemmebaneform, da naboerne fra Vejle blev sendt hjem med et 2-1 nederlag.

Magnus Isager bragte hjemmeholdet i front tidligt, og selvom hjemmeholdet væltede i chancer i 1. halvleg, så gik holdene til pause med 1-1, da gæsterne fik udlignet på et straffespark. I 2. halvleg kom gæsterne bedre med, men uden at blive farlige. Omvendt havde hjemmeholdet fortsat store muligheder, men måtte helt hen i det 85. minut, før sejren kom i hus, da Jashar Beluli sparkede de 3 point ind på kontoen.

- Med bolden præsterer vi noget af det bedste i denne sæson i de første 45 minutter. Jeg tror ikke, at jeg har været med i en ligakamp, hvor vi har produceret og skabt så mange muligheder, som vi gør i 1. halvleg, hvor vi samtidig ikke tillader Vejle én eneste chance, bortset fra deres straffespark før minutter før pausefløjt. Derfor var den også lidt tung at gå til pausen med, men vi lagde meget vægt på at se bort fra resultatet i pausen. Allerede efter fem minutter header vi over på frit mål, så det var selvfølgelig en forløsning, da Jashar fuldt fortjent sparkede bolden i nettet fem minutter før tid. Det eneste vi kan være utilfredse med er, at kampen var spændende til sidst, fortæller cheftræner Christian Hansen og fortsætter:

- Vi har spillet voldsomt stærkt på hjemmebane, og det var dejligt at slutte efteråret på hjemmebane med tre point og en fortjent sejr. Nu skal vi slutte sæsonen stærkt af, når vi på lørdag skal møde OB på udebane - inden spiller vi en træningskamp tirsdag mod Odd fra Norge, så det er en fed uge, vi går i møde, slutter Christian Hansen.

AC Horsens - Vejle Boldklub 2-1 (1-1)
14' - 1-0 - Magnus Isager (Jashar Beluli)
43' - 1-1 - Christian Grøndal (straffespark)
85' - 2-1 - Jashar Beluli (Nikolai Vestergaard)

Spilleren på billedet er Magnus Isager.