AC Horsens forlænger med Andreas Hermansen

21.12.2022 08:58

Den unge målmand har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025.

For knap to år siden skiftede Andreas Hermansen fra Næsby Boldklub til AC Horsens, og den talentfulde målmand har gjort det så overbevisende, at han netop er blevet enig med ”de gule” om at forlænge aftalen frem til sommeren 2025.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at Hermansen fortsætter hos ”de gule”.

- Vi har ikke en forventning om, at han bliver fast superligamålmand lige om lidt, men han er en coming man og et lovende målmandstalent, der har taget store skridt, siden han skiftede fra Næsby for to år siden. Han har udviklet sig både sportsligt og menneskeligt, siden han rykkede teltpælene op for et par år siden og blev indlogeret hos en værtsfamilie, og om et halvt år bliver han student, og så kan han koncentrere sig om at spille fodbold, hvilket vil rykke hans udvikling yderligere. Som målmand er han modig, god med fødderne, reaktionsstærk, og han fylder meget både fysisk og verbalt. Han elsker at træne og dygtiggøre sig ud fra Lars Windes råd og vejledning, og han har selvfølgelig stadig udviklingsområder, som han skal fokusere på, men han har også et stort potentiale, som vi sammen skal indfri, siger Niels Erik Søndergård.

Andreas Hermansen var kun 16 år gammel, da han skiftede fra Næsby til AC Horsens, og der er sket meget med den unge mand de sidste par år.

- Den største udvikling har været som person, for jeg er gået fra at være en dreng til at være en moden person, og det har været med til at skabe ro i mit spil, så jeg har været i stand til at tage mere ansvar. Jeg har valgt at forlænge min aftale for at skabe en kontinuerlig udvikling for mig selv i et megafedt udviklingsmiljø, og jeg kan godt lide at spille for AC Horsens, der er en fed klub for en målmand. Her bliver der sat stor pris på de defensive kvaliteter, og trænerteamet forstår værdien i at have et godt forsvar og en god målmand. De kommende sæsoner skal jeg 100 procent vise, hvad jeg kan for hele Danmark og ikke mindst for trænerteamet, og så skal jeg ind omkring landsholdet og have spilletid i 3F Superligaen, lyder det fra Andreas Hermansen.