AC Horsens sælger Ágúst Hlynsson til mesterklub

07.12.2022 14:00

Bredablik bliver næste destination for den islandske spiller.

AC Horsens har solgt Ágúst Hlynsson til Breidablik med virkning fra den 5. januar 2023, og dermed vender den 22-årige islænding tilbage til den klub, som han også repræsenterede som ungdomsspiller og fik førsteholdsdebut for.

Siden skiftede han til Norwich, Brøndby IF og Vikingur, inden AC Horsens hentede ham i efteråret 2020.

Tiden i AC Horsens har blandt andet budt på to lejeophold i islandsk fodbold, og det seneste i Valur var så stor en succes, at den islandske mesterklub Breidablik nu har købt ham fra af kontrakten med AC Horsens.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at Hlynsson har gjort det så godt, at han er blevet attraktiv for den bedste islandske klub.

- Vi så et stort potentiale i Ágúst, da vi hentede ham i efteråret 2020, men vi er ikke lykkedes med at forløse det, og det har blandt andet ført til to lejeophold for ham. Han landede på rette hylde hos Valur, hvor han har fået masser af spilletid og er blevet udtaget til U21-landsholdet, og vi glæder os over, at han har gjort det så flot, at han nu er blevet købt af en klub, der skal spille kvalifikation til Champions League. Vi takker ham for tiden i AC Horsens og ønsker ham alt det bedste, siger Niels Erik Søndergård.