Glædelig jul & godt nytår!

22.12.2022 07:44

Alle i og omkring AC Horsens ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på 2022 som et år, som set med gule briller har været fremragende, og nu er det snart tid til en velfortjent juleferie.

Sportsligt har vi præsteret rigtig godt over hele året, og vores fremragende slutspurt i NordicBet Ligaen i løbet af foråret resulterede i en række sejre, der kulminerede med oprykning og et hurtigt comeback til 3F Superligaen. Mindeværdige kampe frem mod oprykningen var der mange af, og 1-0 sejren i Helsingør den 3. april var ekstremt vigtig, og siden så vi os nærmest ikke tilbage. Der var rigtig mange fans, sponsorer og samarbejdspartnere på tribunerne til sæsonens næstsidste kamp, da vi sikrede oprykningen til landets bedste række med en overbevisende 4-0 sejr over FC Fredericia på Monjasa Park, og det var en fornøjelse at mærke den opbakning i så vigtig en kamp. I denne sæson har vi fået et flot comeback i 3F Superligaen, hvor vi overvintrer med otte point ned til AaB på næstsidstepladsen og kun to point op til top seks.

Den flotte opbakning er bestemt ikke blevet mindre hen over året, hvor fanscenen omkring AC Horsens har udviklet sig eksplosivt, og det er blevet bemærket både her i Horsens, men også i resten af landet. Der bliver hele tiden arbejdet på at forbedre forholdene for fansene, og der er en rigtig god dialog i gang mellem os som klub og fans. Vores 12. mand er også en betydelig årsag til, at vi blot har tabt en enkelt hjemmekamp i 2022.

Vi kan også glæde os over, at Akademiet er velsmurt og kører bedre end nogensinde. Der er stor fremgang individuelt og kollektivt, og vi bliver ved med at bygge på, så vi også i årene fremover har et konkurrencedygtigt akademi, der kan blive ved med at tiltrække talentfulde spillere. Hver eneste dag bliver der arbejdet stenhårdt for at skabe de bedste betingelser for resultater og udvikling, og det er en fornøjelse at følge.

På sponsorsiden har vi igen i år mødt fantastisk opbakning fra nye sponsorer og sponsorer, der gennem en længere årrække har bakket op om os i medgang og modgang, og vi har endda virksomheder, der selv henvender sig til os for at blive en del af sponsornetværket. Det er en stor tilfredsstillelse, at så mange virksomheder kan se værdi i at blive eksponeret sammen med os og finder vores netværk attraktivt. Vi hører mange historier om virksomheder, der finder hinanden i vores netværk, og der bliver både lavet forretning og skabt relationer. Vi har stor fokus på at tilbyde andre produkter til vores sponsorer og samarbejdspartnere, og vi har blandt andet tilbudt stjerneforedrag med kapaciteter som Jesper Buch, Lars Christiansen, Jacob Risgaard og vores lokale OL-helt Anne-Marie Rindom. Vi glæder os til at præsentere flere, store navne i 2023.

Som klub har vi igen taget socialt ansvar i mange sammenhænge, og udover vores normale samarbejde med blandt andre ASV-STU og Sundparken, så arrangerede vi sammen med Horsens Kommune og Danmarks Idrætsforbund Veteran Match til fordel for Danmarks veteraner og deres pårørende den 16. september, da vi mødte FC Nordsjælland. Vi spillede kampen i vores nye tredjetrøje og donerede efterfølgende trøjerne til fordel for veteranerne, og det indbragte over 40.000 kroner. Derudover stillede vi som sædvanligt boder og VIP-område til rådighed for indsamling til blandt andre Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse.

Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige, der får hjulene til at dreje rundt ved vores hjemmekampe og andre arrangementer. Det er meget prisværdigt, at de bruger en stor del af deres fritid på at hjælpe os i mange forskellige sammenhænge, og det er vi meget taknemmelige for.

I dette år har vi desværre taget afsked med mange personer med gule hjerter, og dem sender vi selvfølgelig også en kærlig tanke her, hvor året går på hæld.

Kontoret er lukket fra den 22. december til og med 2. januar (begge dage inklusiv), og vi møder igen tirsdag den 3. januar.

Glædelig jul og godt nytår!

 

Med venlig hilsen

AC Horsens