Mads Degn vandt rejsegavekort på 10.000 kroner

12.12.2022 14:01

Rejsegavekortet skal bruges på en tur til de kanariske øer i marts.

Fredag den 4. november tog AC Horsens imod Randers FC på Nordstern Arena Horsens, og ”de gule” sendte kronjyderne hjem med et 1-5 nederlag.

Det var en god oplevelse for langt de fleste af de over 4.000 tilskuere på den gule hjemmebane, men oplevelsen blev en tand bedre for Mads Degn.

Han kunne nemlig glæde sig over, at han vandt et rejsegavekort på hele 10.000 kroner ved at deltage i man of the match-konkurrencen.

- Det er altid sjovt at sætte sit eget præg på, hvem der var bedst i kampen, og jeg deltager altid i man of the match-konkurrencen, når jeg er på stadion, men det betød selvfølgelig også noget, at der var en super fed præmie på spil, siger Mads Degn.

Horsens Folkeblad var kampsponsor og havde aktiveret sponsoratet ved at sætte et rejsegavekort på 10.000 kroner til Apollo Rejser på højkant.

- Min kammerat og jeg var på vej hjem, fordi vi frøs, og kampen var afgjort. På vej ned ad trapperne kunne jeg høre mit navn blive nævnt og se, at jeg havde en del beskeder på telefonen om, at jeg havde vundet. Jeg har en idé om, at jeg skal afsted til en af de kanariske øer sammen med en kammerat i marts, og det bliver dejligt at komme afsted efter en lang vinter, siger Mads Degn.

På billedet står Mads Degn sammen med to repræsentanter fra Horsens Folkeblad: Salgschef for Distrikt Østjylland Morten Bjerg Iversen og Palle Petersen, der er medieansvarlig i Distrikt Østjylland.