Overbevisende 5-0 sejr i første træningskamp

15.01.2022 12:59

AC Horsens skabte chancer, scorede fem mål og undgik skader i første testkamp.

AC Horsens spillede opstartens første træningskamp lørdag formiddag, og ”de gule” vandt med 5-0 over Aarhus Fremad på CASA Arena Horsens.

Hjemmeholdet stillede med to forskellige hold i hver halvleg, og David Kruse og Jonas Gemmer havde en nøglerolle i at holde et godt flow i spillet i de første 45 minutter, hvor Malte Kiilerich var en god styrmand i bagkæden.

Tempoet dalede lidt i 2. halvleg, men AC Horsens lukkede endnu engang godt af blandt andet takket være en velspillende Alexander Ludwig.

Der var gode minutter i benene til alle spillere, der blev skabt godt med chancer og heldigvis undgik man skader.

David Kruse åbnede målfesten, da han scorede direkte på frispark efter godt et kvarters spil. Bolden dykkede til sidst og gjorde det svært for målmanden. Efter en halv times spil modtog Jashar Beluli bolden lidt inde i feltet og efter en god vending sendte han den i det lange hjørne.

Casper Tengstedt skulle kun bruge et par minutter på banen, før han pandede et indlæg i netmaskerne.

Et kvarter før tid scorede Adrian Justinussen til 4-0, da han sparkede bolden flot ind fra kanten af feltet, og unge Angelo Nehmé lukkede kampen i det 86. minut, da han trak ind over midten fra højre side og sparkede bolden i det korte hjørne.

AC Horsens (1. halvleg): Bobjerg, Wagner, Kiilerich, Stagaard, Santos, Kruse, Gemmer, Sigurdarson, Lange, Jacobsen, Beluli.

AC Horsens (2. halvleg): Hoff, Lassen, Ludwig, Gindeberg, Nehmé, Brochmann, Uzochukwu, Justinussen, Musonda, Qamili, Tengstedt.

AC Horsens – Aarhus Fremad 5-0 (2-0)
1-0 David Kruse (17.)
2-0 Jashar Beluli (30.)
3-0 Casper Tengstedt (47.)
4-0 Adrian Justinussen (75.)
5-0 Angelo Nehmé (86.)