Overbevisende gul sejr over SønderjyskE

30.01.2022 16:15

Sigurdarsson scorede to gange, og A.K. Jacobsen scorede det sidste mål.

AC Horsens spillede træningskamp mod SønderjyskE søndag eftermiddag, og det var ”de gule”, der var det bedste hold på banen i Bramdrupdam.

Sejren på 3-1 var fuldt fortjent mod et SønderjyskE-mandskab, der havde det svært mod AC Horsens, der i løbet af kampen benyttede sig af fire akademispillere og til sidst havde et tremandsforsvar bestående af Mikkel Lassen, Lukas Wagner og Selius Gindeberg.

Casper Tengstedt var tæt på at åbne ballet i det 22. minut, da Aron Sigurdarsons flotte presspil i feltet gav pote. Han pillede bolden fra Marc Dal Hende, og det gav en stor mulighed til Tengstedt, der måtte se målmanden redde flot.

Der blev ikke scoret i de første 45 minutter, men AC Horsens kom godt rundt om SønderjyskE og kreerede flere chancer, men de tre mål kom altså først i 2. halvleg.

Der var spillet syv-otte minutter efter pausen, da Mikkel Lassen brød et angreb og sendte Aron Sigurdarson afsted i en omstilling, og Islændingen fandt en fremadstormende Casper Tengstedt på det helt rigtige tidspunkt. Han drev bolden frem og prikkede den forbi Lawrence Thomas, der tog både bold og Tengstedt. Dommeren pegede på pletten, og Sigurdarson var kold som is, da han placerede bolden i den ene side og sendte keeperen modsat.

Fire minutter senere forsøgte Alexander Ludwig sig med et hårdt skud efter flot forarbejde af Thor Lange og Aron Sigurdarson, men målmanden stod i vejen. Efter en times spil udlignede Emil Kornvig med et riv i krydset, og den afslutning må man bare tage hatten af for.

I det 73. minut kom de gulklædte gæster igen foran, da Jonas Gemmer med en fremragende finte satte en modstander med en kanal og serverede bolden for Sigurdarson, der kanonerede den i kassen til 2-1.

Et par minutter senere blev det også til 3-1, da Lirim Qamili arbejdede godt og sendte bolden ud til Thomas Santos. Han kvitterede med et perfekt indlæg til tilbagevendte Anders K. Jacobsen, der stak målnæsen frem og prikkede bolden i kassen.

Jashar Beluli, Lukas Wagner, Selius Gindeberg og Angelo Nehmé fra Akademiet blev alle skiftet ind og gjorde en god figur.

AC Horsens: Delac, Lassen (Wagner, 63.), Riisgaard Jensen (Santos, 46.), Kiilerich (Gindeberg (63.), Ludwig (Lassen, 66.), Musonda (Lange, 46.), Gemmer (Nehmé, 76.), Kruse, Opondo (Qamili, 46., Beluli, 84.), Sigurdarson, Tengstedt (Jacobsen, 63.)