Oversigt over AC Horsens’ træningskampe

03.01.2022 09:40

Opstarten byder blandt andet på fire træningskampe og en træningslejr i Tyrkiet.

AC Horsens tager hul på sidste halvdel af sæsonen søndag den 27. februar klokken 15.00, når topholdet Hvidovre IF kommer på besøg, og derefter venter en udekamp mod FC Helsingør, inden ”de gule” spiller den sidste hjemmekamp i grundspillet. Det er mod Esbjerg fB søndag den 13. marts klokken 15.00.

Grundspillet rundes af med udekampen mod Nykøbing FC fredag den 18. marts klokken 18.30 på Lollands Bank Park.

Allerede nu kan du sikre dig en billet til de to hjemmekampe mod Hvidovre IF og Esbjerg fB – klik her for at gå direkte til billetkøb.

Onsdag den 5. januar byder trænerteamet spillerne velkomne til årets første træningspas på Langmarksvej, og en uge senere spiller de den første træningskamp mod Aarhus Fremad på CASA Arena Horsens lørdag den 15. januar klokken 10.30.

Fredag den 21. januar klokken 14.00 spiller AC Horsens mod Randers FC i Bælum, og søndag den 30. januar klokken 13.00 gælder det opgøret mod SønderjyskE.

Der bliver mulighed for at arbejde med detaljer og nørde i taktiske elementer på træningslejren i Tyrkiet fra onsdag den 2. februar til torsdag den 10. februar, og formen skal finpudses lørdag den 19. februar, når den sidste træningskamp spilles mod FC Fredericia.

Som altid er der forbehold for ændring i tider og spillested, men der vil blive meldt ud i god tid på achorsens.dk og klubbens sociale medier.