Trænerrokaden på Akademiet er nu komplet

04.01.2022 13:53

Steffen Algreen bliver U17-assistent, og Anders Maltesen og Victor Skibby bliver trænerduo for U13.

I slutningen af november kunne AC Horsens løfte sløret for, at Anders Wittorff bliver cheftræner for U17, mens Simon Aaes overtager cheftrænerposten for U15, og i sidste måned blev det offentliggjort, at Frederik van Deurs tager et spring som cheftræner fra U13 til U14.

Nu er de sidste brikker også faldet på plads, og det betyder, at Anders Maltesen og Victor Skibby bliver ny trænerduo for U13 med Maltesen som cheftræner og Skibby som assistent, og Steffen Algreen bliver ny U17-assistent for Anders Wittorff.

Head of Coaching Claus Troelsen er glad for, at Algreen vender tilbage til AC Horsens.

- Vi har kigget efter en profil, der har spillererfaring og livserfaring, og Algreen kender klubben godt qua sin tid som spiller her. Der er ingen tvivl om, at vi med hans ansættelse får høj fodboldfaglighed og værdifuld praktisk erfaring omkring U17-holdet med Wittorff som cheftræner og Algreen som assistent. Det bliver godt for både U17 og for trænermiljøet generelt, at Algreen kommer ind og bidrager med sine kvaliteter fra dag ét, siger Claus Troelsen.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård har også store forventninger til Steffen Algreen.

- Vi har haft et meget stærkt ansøgerfelt til stillingen som U17-assistent, og Steffen Algreen er valgt blandt flere dygtige kandidater. Han har en rigtig fin personlighed, og man kan tydeligt mærke, at han vil give noget til vores miljø. Han har prøvet meget på egen krop og er en meget åben person, der har en masse af give af både menneskeligt og trænerfagligt, lyder det fra Niels Erik Søndergård.

U13-duo med solid erfaring
Selvom det er to unge trænere, der fremover skal stå i spidsen for U13-drengene, så kommer de med en solid trænererfaring.

- Anders Maltesen har været træner i HfS gennem en del år og er en meget ærgerrig ung mand, der vil investere i sin fremtid via hårdt arbejde og uddannelse internt og eksternt. Han bliver en god profil til det første kuld i AC Horsens, hvor han skal lære U13-drengene om værdier og den spilleruddannelse, vi tilbyder, siger Claus Troelsen, der bliver suppleret af Niels Erik Søndergård:

- Anders er en ung, moden fyr, der vil passe rigtig godt ind i vores miljø. Han er ambitiøs, men han er også klar over, at han nu skal drage erfaringer i et elitemiljø, lyder det fra Søndergård.

Den kommende U13-assistent Victor Skibby har senest trænet U15-drengene hos AC Horsens’ gode samarbejdsklub Odder IGF.

- Victor er en gut, som vi fik kendskab til ved, at han tog initiativ til et ophold hos Anders Wittorff på vores U15-hold, og her lærte vi ham at kende som en behagelig ung mand med stor modenhed og villighed til at lære. Han har en spændende trænerprofil og viser blandt andet ambitioner med sin trænergerning ved at uddanne sig via DBU’s træneruddannelser, forklarer Claus Troelsen.