Første træning på græs i Tyrkiet

03.02.2022 19:19

Dagens træning bød blandt andet på en lækker kasse af Gemmer.

I går ankom AC Horsens til træningslejren i Belek i Tyrkiet, og i dag trænede spillerne så for første gang på en græsbane.

Anfører Janus Drachmann fortæller her om dagen:

- Vi fik lidt morgenmad, mens det blæste og regnede, og vi var i tvivl om, om vi kunne træne, men vi kom ud til en god græsbane. Vi spillede lidt possession og ni mod ni-spil til sidst, hvor Gemmer scorede et flot mål i stærk medvind. Efter træning kørte vi tilbage til hotellet og fik lidt at spise, og vi blev derefter hjemme på hotellet, for det tordnede og lynede. Vi har et dejligt stort område til styrketræning, og her tilbragte vi andet træningspas, fortæller Janus Drachmann, mens der bliver dystet i yatzy i baggrunden.

Han er godt tilfreds med forholdene i Belek, hvor hotellet på alle måder har gjort et positivt indtryk, og træningsanlægget består af fire græsbaner med et godt niveau.

- Banen sugede alt vandet fra i går. Der var meget vand omkring på vejene og rundt om boliger, og det blæste rigtig meget, men banen var fin. Folk var glade for at være på græs og røre bolden lidt, lyder det fra Janus Drachmann.