Gul glæde: Thorsen scorede i comeback

21.02.2022 15:05

Jonas Thorsen spillede sin første kamp siden april og scorede til 3-1.

AC Horsens tog hul på sæsonen i Reserveligaen mandag eftermiddag, og det gjorde ”de gule” i overbevisende stil med en 4-2 sejr over SønderjyskE. Jonas Thorsen spillede sin første kamp siden april og fejrede det med målet til 3-1.

Hjemmeholdet kom godt fra land og viste tænder, men Marcus Bobjerg kunne se afslutningen gå forbi kassen. Efter 20 minutter begyndte ”de gule” at bide fra sig, og Angelo Nehmé bragte gæsterne foran, da han flot sparkede bolden ind bag målmanden. I det 38. minut øgende Jashar Beluli til 2-0, da han modtog bolden fra Tonny Brochmann og flot satte den i netmaskerne.

Desværre reducerede sønderjyderne lige inden pausen efter en omstilling.

I 2. halvleg gjorde Jonas Thorsen det til 3-1, og det var fantastisk at se ham tilbage på banen. Da han blev skiftet ud efter en times spil, var det forståeligt nok med et stort smil på læben.

SønderjyskE reducerede endnu engang, da de udnyttede en fejl hos gæsterne i det 61. minut, men Angelo Nehmé lukkede kampen med sit andet mål til 4-2. Målet faldt efter kampens flotteste angreb efter stærkt forarbejde, hvor Jonas Kirkel og Julius Voldby Rosenberg Hansen.

Derfor fik ”de gule” en god start på dette års forårssæson i reserveholdsligaen, hvor både førsteholdsspillerne og akademispillerne viste sig flot frem.

AC Horsens: Bobjerg, Lassen, Stagaard (Kirkel, 60.), Gindeberg, Hansen, Brochmann (Mehanovic, 72.), Kruse (Isager, 72.), Thorsen (Gaarde, 60.), Lange, Beluli (Rosenberg, 60.), Nehmé.

Sønderjyske - AC Horsens 2-4 (1-2)
0-1 - Angelo Nehme (Thor Lange)
0-2 - Jashar Beluli (Tonny Brochmann)