Gul kulisse: AC Horsens deler huer og handsker ud på Nordtribunen

21.02.2022 08:14

Bliv klædt godt på til forårspremieren.

AC Horsens tager hul på sidste halvdel af sæsonen søndag den 27. februar klokken 15.00, når ”de gule” møder Hvidovre IF på CASA Arena Horsens.

Hvidovre IF er en af sæsonens helt store overraskelser, og Per Frandsens mandskab har overvintret på andenpladsen i NordicBet Ligaen, men AC Horsens kan med en sejr over Hvidovre IF minimere afstanden til søndagens modstander til et enkelt point.

Opbakningen fremhæves altid af spillere, trænere og ledere, og den bliver ekstremt vigtig i et afgørende forår, hvor målet om oprykning til 3F Superligaen skal indfries til sommer. På søndag deler AC Horsens huer og handsker ud til de første 500 tilskuere på Nordtribunen, og man kan være heldig at få fat i en vendbar hue, der er gul på den ene side og grå på den anden side.

AC Horsens opfordrer selvfølgelig alle til at tage huer og handsker på i de gule farver, så spillerne kan løbe ind til en gul Nordtribune.

Klik her for at købe billet til søndagens forårspremiere.

Klik her for at læse mere om sæsonkort på abonnement, hvor man har mulighed for at støtte en af AC Horsens’ samarbejdsklubber i Insero Klubsamarbejdet.

Har du set, at Ludwig, Drachmann og Kiilerich er ved at klargøre banen til på søndag? Se videoen herunder.