Ludwigs elastico og forberedelse til træningskamp

04.02.2022 15:38

Moses Opondo vil bygge videre på gode takter mod FK Sarajevo.

AC Horsens er godt i gang med træningslejren i tyrkiske Belek, og i dag var spillerne for første gang på græsbanen to gange.

Der var knald på formiddagens træning, mens det var mere stille og roligt i eftermiddag.

- Nogle af os havde et taktisk oplæg i forhold til kampen mod FK Sarajevo i morgen, og vi trænede også dødbolde. Det har ikke regnet i dag, og solen var fremme, men det var alligevel en kold vind, der pressede sig på. Det var lidt køligt på trods af, at man kunne ane solen, men det er selvfølgelig dejligt med lidt solskin, siger Moses Opondo og fortsætter:

- Et af dagens højdepunkter var, at Alexander Ludwig mente, at han lavede en perfekt elastico på Casper Tengstedt, og det var han meget oppe at køre over, griner Opondo.

I morgen skal han og holdkammeraterne i kamp mod bosniske FK Sarajevo, og der skal bygges videre på de gode takter fra de første tre træningskampe, der har resulteret i stærke præstationer og tre sejre.

- Jeg var ikke med mod Randers, men jeg har set kampen igennem, og udtrykket i den kamp og mod SønderjyskE er en af de ting blandt mange, vi skal tage med videre. Vi skal gå til opgaven med samme fokus og være ligeså grundige i forhold til det, vi laver og måske være lidt skarpere på andre parametre med bolden. Det bliver en mega fed udfordring at møde et udenlandsk hold og få testet sig af, og der venter en fed oplevelse, som vi skal gøre fed sammen, så vi kan hente en sejr. Det er kun en træningskamp, men derfor går vi som altid efter at vinde, understreger Moses Opondo.

Han er ny mand i truppen, og træningslejren er altid en god mulighed for at komme tættere på holdkammeraterne.

- Det er dejligt, at man lige kan få noget tid sammen med sine holdkammerater. Jeg har meget transporttid til daglig, fordi jeg er bosiddende i Odense, og det er dejligt at stoppe lidt op og hygge med holdkammeraterne. Vi har det grineren sammen uden for træningerne og laver sjov med hinanden, spiller bordtennis, får en kop kaffe eller quizzer lidt i fysrummet. Det kan være fysserne, Malte eller en anden, der lige kommer ind med en brillant quizidé, griner Opondo.

FK Sarajevo livestreamer morgendagens kamp, der fløjtes i gang klokken 15.30 dansk tid, men der er umiddelbart kun adgang for medlemmer af deres fanklub.