Målet var som forhekset i sidste testkamp

19.02.2022 13:25

AC Horsens tabte til FC Fredericia.

CASA Arena Horsens dannede rammen om AC Horsens’ sidste træningskamp, og det var gæsterne fra FC Fredericia, der kunne rejse hjem med en 1-0 sejr.

I første halvleg var den gule defensiv bomstærk mod et FC Fredericia-mandskab, der blev holdt i et jerngreb, og i den anden ende manglede de sidste gram i de afgørende situationer. I det 11. minut sendte Magnus Riisgaard Jensen Lirim Qamili afsted i dybden med et kraftfuldt hovedstød, og Qamili trykkede af, men han måtte se målmanden redde med en fodparade.

Efter godt en halv times spil landede Janus Drachmanns hjørnespark hos Qamili, der headede over, og i samme minut sendte Lubambo Musonda en bold til bageste stang. Anders K. Jacobsen headede bolden tilbage i feltet, men der var desværre ikke en medspiller.

Der var generelt tilløb til mange lovende angreb, men den sidste skarphed manglede i de afgørende aktioner.

FC Fredericias Samson Iyede bragte gæsterne foran i det 69. minut, men hjemmeholdet fortsatte ufortrødent og skabte mange chancer frem mod slutfløjtet. Janus Drachmann forsøgte sig med et fint skud et par meter uden for feltet, men det strøg forbi mål i det 74. minut, og minuttet efter dansede Aron Sigurdarsons bold hele vejen langs stregen. De fleste tilskuere holdt vejret og håbede på, at en AC-spiller prikkede bolden i kassen, men den strøg ud af feltet. I det 84. minut headede Magnus Riisgaard Jensen Thomas Santos’ glimrende indlæg forbi kassen, og minuttet efter headede Jensen Sigurdarsons indlæg lige forbi.

To minutter senere var Magnus Riisgaard Jensen på spil igen, men hans bold blev reddet på stregen, og gæsterne måtte også have hjælp af træværket, da Aron Sigurdarsons skud prellede af på indersiden af stolpen.

AC Horsens sparker forårssæsonen i gang med kampen mod Hvidovre søndag den 27. februar klokken 15.00. Klik her for at købe billet til kampen.

Du kan også købe sæsonkort på abonnement. Læs mere her.