Morten støtter Horsens Freja gennem sit sæsonkort

15.02.2022 14:02

Når Morten Frederiksen overværer en fodboldkamp på CASA Arena Horsens, flyder der penge til Horsens Freja.

Morten arbejder på lageret i Rema Distribution her i Horsens, og det har han gjort nu i snart 10 år. Morten har også haft sæsonkort på Nordtribunen på CASA Arena Horsens i mange år.

Mortens interesse for fodbold på CASA blev vakt, da han for 25 år siden var bolddreng på CASA til en kamp imod AaB. Så begyndte han at komme på stadion og mener at de spillede i 2. division dengang.

- Jeg var også med på næsten alle udebaneture. Nu da jeg har fået børn, er jeg ikke så meget med på udebanetur. Men jeg var også i Parken, da vi spillede pokalfinale i 2012 og har stadig halstørklædet fra den kamp, siger Morten.

Morten har valgt at donere sit kickback-sæsonkort til Horsens Freja. Dvs. at hver gang Morten går til fodbold på CASA Arena Horsens, flyder der lidt penge til samarbejdsklubben Horsens Freja. Morten har betalt 1.000 kr. for et sæsonkort til alle årets hjemmekampe. Hvis Morten møder op til alle kampe, tilfalder der 1.000 kr. til Horsens Frejas børnefodbold.

- Jeg har en søn, der spiller i Horsens Freja, så det var naturligt at støtte dem, når muligheden nu var til stede. En lille fodboldklub kan altid bruge penge, og mit bidrag kan måske bruges til et ekstra arrangement, som ellers ikke kunne lade sig gøre. Min søn har i øvrigt også et sæsonkort – det koster kun 20 kr. om måneden - så det er super godt, at vi begge kan komme til divisionsfodbold mega billigt, lyder det fra Morten Frederiksen.

- Hvis vi rykker op i Superligaen, er det selvfølgelig godt, men hvis vi taber mange kampe, og der kommer få tilskuere, vil jeg hellere, vi bliver i 1. division, hvor vi vinder flere kampe, som så giver flere på lægterne, fortsætter Morten.

Det med mange på lægterne er det, Morten husker bedst, når han tænker tilbage på store øjeblikke på CASA Arena Horsens. Jeg husker en kamp mod FCK, hvor stadion var under ombygning. Her var der kun plads på den ene tribune, så det var fedt at stå så mange sammen. Også godt da AC Horsen- kampen 3-2 bla med et mål af Stefan Lauser, som spillede sin første kamp efter et års skadespause.

Det var også en super oplevelse, da AC Horsens spillede mod Sporting Lissabon. Hele stadion var elektrisk, og AC var foran 1-0, og lige efter havde Ken Fagerberg et skud på indersiden af stolpen. Så det var tæt på den aften.

Morten kommer for at se holdet og har som sådan ikke nogen favoritspiller blandt ”de gule”.

- Min søn er vild med Matej Delac, da han selv er målmand, og han synes, at Matej og en virkelig god målmand. Når jeg tænker tilbage, tænker jeg på Besart Berisha, som spillede i AC en sæson udlejet fra store Hamburger SV. Han scorede 12-13 mål og blev så god, at HSV kaldte ham tilbage på eget hold, siger Morten Frederiksen og fortsætter:

- Jeg husker også Steffen Ernemann, fordi han havde altid tid til os fans efter hver kamp. Det satte vi virkelig pris på. Så er han også en ægte Horsens-dreng, lyder det.

Morten bliver glad, når han hører, at det er AC Horsens- målsætning at skabe flere lokale spillere til byens hold. Det giver bare noget ekstra at en fra sin egen by når til tops.

Når 10 gør som Morten og køber Kick-Back sæsonkort giver det en net sum penge til Horsens Freja. Tænk hvis 25 gjorde det, 50, eller 100 købte Kick-Back, så kunne Horsens Freja virkelige gøre en masse for deres børn i klubben.

Klik her for at læse mere om sæsonkort med kickback.