Rundt om forårspremieren

26.02.2022 13:18

Her kan du få et overblik over, hvad der sker på kampdagen.

Søndag den 27. februar klokken 15.00 ruller bolden heldigvis igen på CASA Arena Horsens, når AC Horsens tager imod Hvidovre IF, der er en af sæsonens helt store overraskelser.

Forårspremieren mod Hvidovre IF på CASA Arena Horsens byder blandt andet på følgende:

Stor fastelavnsfest for børn i ACHibalds Corner. Pynt din fastelavnsbolle, pimp dit fastelavnsris og bliv malet i ansigtet. Husk også den sjove udklædningskonkurrence.

AC Horsens uddeler huer og handsker til de første 500 tilskuere på Nordtribunen.

AC Horsens er klar til at tage imod gæster i The Long Field Road fra klokken 13.00, så kig forbi og varm op til kampen. Dørene åbner selvfølgelig igen lige efter slutfløjtet, så man kan mødes til en snak om dagens kamp.

AC Horsens spiller med sørgebind og afholder et minuts stilhed inden kampen til ære for afdøde Michael Mortensen.

I det 36. minut håber ”de gule”, at I alle vil deltage i ét minuts klapsalver til ære for afdøde Mikkel "Krølben" Rasmussen, der blev 36 år gammel.

Med en sejr kan AC Horsens reducere hullet til søndagens modstander fra Hvidovre IF til blot et enkelt point, og de gule værter får brug for byens opbakning.

AC Horsens arbejder hele tiden på at gøre tilskueroplevelsen bedre, og i den forbindelse har AC Horsens kigget ind i sortiment og setup, som forhåbentligt giver kortere ekspeditionstid og bedre oplevelser for jer alle. Boderne under tribunen sælger nu kun pølser, brød samt kolde drikkevarer. Alle drikkevarer (kolde og varme) samt slik, chips og chokolade sælges øverst på nordtribunen, så i fortsat kan se fodbold mens i handler ind.

Klik her for at købe billet til kampen.

Vi ses på CASA Arena Horsens!