Stærk præstation i 1. halvleg grundlagde sejr over FK Sarajevo

05.02.2022 16:08

AC Horsens vinder 3-2 over FK Sarajevo.

AC Horsens spillede den første træningskamp i Tyrkiet lørdag eftermiddag, og ”de gule” vandt med 3-2 over FK Sarajevo.

AC Horsens førte med 3-0 ved pausen efter en rigtig god 1. halvleg, mens de mange udskiftninger gjorde det mere rodet i 2. halvleg.

Casper Tengstedt åbnede ballet i det 7. minut, da han stangede et frispark fra Aron Sigurdarson i netmaskerne, og Thomas Santos øgede til 2-0 efter en omstilling i det 32. minut. En håndfuld minutter senere steg Magnus Riisgaard Jensen til vejrs og pandede et hjørnespark i kassen til pausestillingen 3-0.

FK Sarajevo reducerede på et straffespark efter en times spil, og bosnierne reducerede yderligere til 3-2 i det 77. minut, men tættere på kom de ikke.

AC Horsens: Delac, Santos (Nehmé, 60.), Musonda (Lange, 46.), Lasse, Riisgaard Jensen (Gindeberg, 60.), Ludwig, Gemmer (Drachmann, 60.), Sigurdarson (Brochmann, 60.), Opondo (Kruse, 46.), Tengstedt (Qamili, 46.), Jacobsen (Beluli, 60.).