Allan Søgaard kanditat bestyrelsen

Allan Søgaard stiller op til AC Horsens’ bestyrelse

30.03.2022 11:37

Søgaard vil gerne være koblingen mellem ungdom og senior.

AC Horsens afholder generalforsamling onsdag den 20. april klokken 17.30 i Insero Atrium, og bestyrelsesformand Bo Pinholt har allerede meddelt, at han takker af efter 10 år i bestyrelsen og seks år som formand.

I stedet har bestyrelsen valgt at indstille Claus Olsen til formandsposten, men det bliver sandsynligvis ikke den eneste ændring i bestyrelsen.

Allan Søgaard, der er medlem af Hall of Fame og har spillet 309 kampe for AC Horsens, har nemlig valgt at stille op til bestyrelsen.

- Jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at stille op, og det satte nogle tanker i gang hos mig. Jeg stoppede med at spille fodbold i AC Horsens i 2010 og har gennem de senere år savnet fodbolden. Jeg brænder for den sportslige del og vil gerne være med til at optimere tingene og være koblingen mellem ungdom og senior. Der er ingen tvivl om, at AC Horsens er en velfungerende klub med styr på tingene, men jeg vil gerne være med til at se på, hvordan vi kan optimere på den sportslige del, fortæller Allan Søgaard og fortsætter:

- Jeg tror på, at jeg qua min baggrund kan bidrage med en del på det sportslige plan, og jeg glæder mig til at blive en del af bestyrelsen, hvis jeg bliver valgt. Jeg kender flere af bestyrelsesmedlemmerne, og vi har hver især stærke kompetencer at byde ind med, lyder det fra Allan Søgaard.

Claus Olsen er ikke i tvivl om, at det vil være en gevinst at få Allan Søgaard med i bestyrelsen.

- Jeg sad på sidelinjen, da AC Horsens rykkede op med Allan Søgaard på holdet. På banen var Allan en hårdtarbejdende og ærlig type, som altid gav alt han havde, hvorfor jeg altid har opfattet ham som en stor kulturbærer i klubben. Allan har således oplevet hele AC Horsens’ rejse inden for stregerne, og jeg er sikker på, at han med sin tilgang vil blive en stor gevinst for bestyrelsen, idet han supplerer de øvrige kompetencer. Det er selvfølgelig vigtigt, at Allan har en erfaring som elitesportsmand, men han er først og fremmest valgt til bestyrelsen for sine menneskelige og personlige egenskaber, forklarer Claus Olsen.

- Det er min forventning, at bestyrelsen med Allan vil få tilført en, som vil stille store krav til sig selv og resten af bestyrelsen, hvorfor han kommer til at udfordre og presse i forhold til den udvikling af klubben, som vi alle gerne vil have. I AC Horsens skal vi nemlig på alle niveauer være lidt bedre til at udnytte vores midler, hvis vi skal opnå de sportslige resultater, som alle ønsker, og der tror jeg, at Allans kombination af ydmyghed og ambitioner vil være perfekt til at presse os alle til stadighed fortsat at yde det bedste, vi kan, slutter Claus Olsen.