Qamili nettede i unødvendigt nederlag til SønderjyskE

21.03.2022 13:41

Ærgerligt 1-3 nederlag til "de gule".

AC Horsens mødte SønderjyskE på CASA Arena Horsens mandag eftermiddag, og det var sønderjyderne, der kunne juble over en 3-1 sejr.

AC Horsens var bedst i 1. halvleg og kom også foran i det 20. minut, da Tonny Brochmann efter lidt lækre detaljer sendte Lirim Qamili i dybden, og den lynhurtige angriber passerede sikkert Nicolai Flø i målet. Dermed fortsatte Qamili de gode takter fra i fredags, da han scorede det sidste mål i 4-1 sejren over Nykøbing FC.

Syv minutter efter 1-0 målet var han tæt på at gentage kunststykket, da han foretog endnu et godt løb og blev serviceret fremragende af Selius Gindeberg, men denne gang vandt SønderjyskE-målmanden den direkte duel.

Måltavlen rykkede sig ikke mere inden for den første time, men i det 64. minut udlignede SønderjyskE efter en række tilfældigheder, og blot to minutter senere faldt 2-1 målet i en situation, hvor en lang bold resulterede i en friløber. I situationen lige inden headede Lirim Qamili David Kruses fine frisparksbold forbi kassen.

Det så alt for let ud, da SønderjyskE spillede sig igennem og lukkede kampen til 3-1 i det 73. minut, og det satte et punktum for 10 minutter, hvor hjemmeholdet ikke viste sig fra sin bedste side.

AC Horsens tilkæmpede sig flere hjørnespark mod slutningen af kampen, men den sidste ærgerrighed og skarphed manglede.

AC Horsens: Hoff, Lassen, Stagaard, Ludwig (Wagner, 46.), Rosenberg Hansen (Kirkel, 64.), Kruse, Brochmann, Rosenberg (Isager, 64.), Gindeberg (Nehmé, 75.), Qamili, Beluli (Mehanovic, 85.)