28.03.2022 10:35

AC Horsens' U19-mandskab skabte problemer for Vejles mere rutinerede hold

AC Horsens spillede torsdag 3-3 i holdets tredje kamp i Reserveligaen.

”De gule” havde valgt at sende U19-holdet minus holdets kaptajn Lukas Wagner, som er med U18-landsholdet på tur, og så var Oscar og Jetmir med fra U17-truppen, da planen om en egentlig træningskamp mellem Vejle og AC Horsens’ førstehold gik i vasken.

Hos hjemmeholdet var truppen dog med navne som Catovic, Høllsberg, Adama Fofana, Lucas Johansson og Marius Elvius, som alle er en del af Vejles førstehold, suppleret med Mads Holten som er 1. års senior spiller, så det var et noget ældre og mere rutineret hjemmehold, som gik på banen.

1. halvleg var meget chancefattig. Hjemmeholdet havde teten, men havde svært ved at skabe de åbne chancer, mens det unge udehold arbejdede hårdt og holdt stand. Jo længere tid der gik, jo mere kom gæsterne med i kampen, og kort før pausefløjtet sparkede Arman Bijedic på overlæggeren, og kort efter krøllede Jashar bolden helt over i det lange målhjørne til gul føring.

2. halvleg var næsten lige gået i gang, da et godt pres medførte, at Julius Hansen stjal bolden og sikkert sparkede bolden i mål.

Vejle svarede dog igen med det samme via et flot mål, hvor Christian GG sparkede bolden ind bag en chanceløs Hoff.

Det blev også 2-2, da et indlæg sejlede ind over Hoff i målet, men kort efter svarede gæsterne igen, og Emil spillede Asbjørn i dybden, og han lagde på smukkeste vis bolden helt over i hjørnet til gul føring.

Vejle fik dog på kampens absolut sidste aktion scoret til 3-3 i en situation, hvor der formentlig blev lavet et frispark på Asbjørn Gaarde, som ikke blev dømt.

Derfor måtte det unge gæstende hold fra Horsens nøjes med at tage et point med til Horsens i en kamp, hvor de virkelig fik budt gæsternes rutinerede kræfter op til dans.

Vejle - AC Horsens 3-3 (0-1)
0-1 - Jashar Beluli (Imran Mehanovic)
0-2 - Julius Hansen