Fanzone

Studiebold på CASA Arena Horsens

05.04.2022 09:48

Tag dine studiekammerater med til en fed søndag på CASA Arena Horsens.

AC Horsens inviterer alle byens studerende til studiebold på CASA Arena Horsens søndag den 10. april, når ”de gule” spiller den første hjemmekamp i slutspillet mod FC Fredericia klokken 15.00.

Der vil være fri adgang for studerende, der skal hente billet via deres uddannelsesinstitutioner og medbringe billetten i fysisk form eller vise den på telefonen. Hver studerende får adgang til et unikt link, der giver adgang til fanafsnittet.

AC Horsens åbner fanzonen uden for The Long Field Road klokken 13.00, og klubben giver en øl til de første 100 studerende mellem klokken 13.00 og 13.30. I fanzonen kan man blandt andet udfordre hinanden i beer pong eller bare hygge sig i solen (forhåbentlig), mens dj’en sørger for musikken.

Der vil være masser af mulighed for at hygge inden for i The Long Field Road, men vejret er forhåbentlig også så godt, at der bliver trængsel ved de opstillede bænke og borde. Der er studierabat i The Long Field Road og på fanafsnittet, så husk studiekortet og husk at dagen efter er en fridag for mange.

Det handler om, at byens studerende kan få en fed dag på den gule hjemmebane, møde hinanden og få nogle fede oplevelser sammen.

Dørene til CASA Arena Horsens åbner klokken 14.00.

Hvis du ikke har hørt noget om arrangementet fra din skole, så kontakt os på [email protected]