U19: ”De gule” leverede stærk indsats mod godt OB-mandskab

16.03.2022 10:53

AC Horsens er inde i en god spillemæssig periode, og det viste U19-spillerne prøver på mod OB.

AC Horsens’ U19-mandskab kunne lørdag sætte et point på kontoen efter 1-1 mod OB, som desværre for hjemmeholdet udlignede 10 minutter før tid.

I 1. halvleg var det hjemmeholdet, som var bedst og det farligste hold. Både Angelo, Asbjørn og Magnus Isager havde fine forsøg, men det var Jashar Beluli som bragede føringen ind bag en chanceløs OB-målmand.

OB's eneste farlige forsøg tog Anders Hoff sig sikkert af.

I 2. halvleg kom gæsterne bedre med, og OB satte sig på tingene og tog initiativet. Alligevel var Asbjørn tæt på at gøre det til 2-0, men han måtte se sit forsøg ramme stolpen. I den anden ende kom OB tættere og tættere på, men der skulle et drøn af et spark til 10 minutter før tid, for at OB kunne score bag Anders Hoff.

Derfor endte kampen 1-1, hvilket cheftræner Christian Hansen var tilfreds med:

- Vores 1. halvleg er på et højt niveau, og det eneste minus er, at vi ikke er foran med mere end en. I 2. halvleg kommer vi lidt for langt tilbage på banen, og vi får ikke rigtig startet vores 1. pres på den måde, som vi gerne vil. Alligevel har vi egentlig fine muligheder, men OB er også et godt hold med mange rigtig dygtige spillere, og de havde i dagens kamp både Brems og Khemdee med som 1. års senior-spillere, så det var en meget kompetent modstander, vi bed skeer med, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Vi er inde i en rigtig god periode spillemæssigt, og mange af spillerne begynder at vise, hvor dygtige de er. Især skal Asbjørn nævnes, for han ligger virkelig på i øjeblikket slutter Christian Hansen.

AC Horsens - OB 1-1 (1-0)
28' - 1-0 - Jashar Beluli
78' - 1-1 - Luca Kjerrumgaard