Heldet og den sidste skarphed manglede i remis

10.04.2022 15:41

Kampen mod FC Fredericia sluttede 0-0.

AC Horsens måtte nøjes med 0-0 i dagens kamp mod FC Fredericia, og det skyldes, at heldet og skarpheden i de afgørende offensive aktioner manglede.

Publikum kom op af sæderne første gang i det ottende minut, da Anders K. Jacobsen sendte angrebsmakker Casper Tengstedt i dybden, og Tengstedt satte Christian Ege Nielsen med en skudfinte, inden han trykkede af, men Oscar Hedvall reddede med en fodparade.

Fire minutter senere forsøgte Anders K. Jacobsen sig, men Erik Nissen satsede alt og blokerede skuddet.

AC Horsens havde bolden meget mod et Fredericia-mandskab, der lurede på omstillinger, og gæsterne blev sjældent farlige.

Efter godt en halv times spil dirigerede Magnus Riisgaard Jensen bolden i kassen, men målet blev annulleret for hands, og han blev præsenteret for det gule kort.

AC Horsens kom godt ud fra pausen, og i det første minut af halvlegen måtte gæsterne have hjælp af stolpen. Janus Drachmann viste fremragende overblik og fandt Casper Tengstedt, der trykkede af. Hans skud blev rettet af og landede på stolpen.

AC Horsens blev ved med at presse på, og i det 58. minut var Jonas Gemmer tæt på at dirigere bolden i kassen efter flot forarbejde af Janus Drachmann og Magnus Riisgaard Jensen, men keeperen diskede op med en refleksredning. Minuttet senere var et indlæg fra Alexander Ludwig tæt på at snyde målmanden, der fik reddet bolden ud til hjørnespark.

Gæsterne var på spil foran Matej Delac’ mål i det 72. minut, men den kroatiske keeper, der blev kåret til man of the match af publikum, reddede Hannesbos skud til hjørnespark.

Et kvarter før tid fik hjemmeholdet en stor omstillingsmulighed, da Thomas Santos satte turboen til sammen med Casper Tengstedt, men det løb desværre ud i sandet, og kort efter forsøgte Anders K. Jacobsen sig med et godt skud, som keeperen kun kunne halvklare, men der var desværre ingen til at følge op.

To minutter senere var det David Kruses tur til at forsøge sig med et fladt spark fra distancen, men det fik målmanden kontrol over ad et par omgange.

AC Horsens blev ved med at producere chancer, og 10 minutter før tid fandt Lubambo Musonda Thomas Santos med et godt indlæg, og Santos headede bolden helt ud til stolpen, men målmanden kom godt ud og reddede til hjørnespark. Og det hjørnespark var tæt på at give bonus, da bolden dumpede ned til Tonny Brochmann ved bageste stang, men han sendte det store tilbud over mål.

I overtiden fik Thomas Santos en stor mulighed efter godt forarbejde af Casper Tengstedt, men han sendte bolden forbi det lange hjørne.

AC Horsens skal i kamp igen lørdag den 16. marts, når turen går til Lyngby, og ”de gule” arrangerer udebanetur. Klik her for at købe billet til turen.

AC Horsens – FC Fredericia 0-0 (0-0)

AC Horsens: Delac, Riisgaard Jensen, Kiilerich, Ludwig, Santos, Gemmer (Kruse, 72.), Drachmann (Brochmann, 79.), Sigurdarson (Opondo, 46.), Musonda, Tengstedt, Jacobsen (Lassen, 90.)

FC Fredericia: Iyede (55.)

Advarsel, AC Horsens: Riisgaard Jensen (36.), Drachmann (37.), Kiilerich (87.)

Advarsel, FC Fredericia: Hedvall, Jensen, Nissen, Ege, Ritter, Makrillos (Brinch, 85.), Nambishi, Kristensen, Kirkegaard, Egelund (Holvad, 62.), Iyede (Holvad (63.).

Tilskuere: 1.741

Dommer: Kasper Madsen