U19 i AC Horsens

Inspirationsdag på CASA Arena Horsens

26.04.2022 09:14

Kom med ind bag kulisserne i AC Horsens.

AC Horsens’ akademi inviterer til en spændende og inspirerende dag på CASA Arena Horsens, hvor ”de gule” åbner dørene for alle trænere fra samarbejdsklubberne, der får mulighed for at få et kig ind i maskinrummet på Akademiet.

Trænerne fra klubberne i Insero Klubsamarbejdet får mulighed for at komme helt tæt på trænere, ledere og spillere i et elitemiljø på en dag, hvor Brøndby IF kommer på besøg og spiller mod fire af akademiholdene.

Det foregår lørdag den 30. april, og dagen byder på fem hjemmekampe på højeste niveau samt to oplæg, hvor AC Horsens vil give et indblik i det daglige arbejde på Akademiet.

Dagen begynder med morgenkaffe i The Long Field Road efterfulgt af et oplæg fra Kristian Høeg, der er ungdomsudviklingstræner i AC Horsens. Han fortæller blandt andet om, hvordan træningen foregår for U13 og U14 og filosofien og tankerne omkring udtagelse af spillere fra samarbejdsklubberne til det kommende U13-mandskab.

Klokken 10.00 spiller de gule U14-talenter mod Esbjerg fB, og klokken 11.30 fortæller Claus Troelsen, Head of Coaching, om hvordan U13, U15, U17 og U19 har forberedt sig frem til opgørene mod Brøndby IF.

Efter let frokost går det løs på banerne, når kampene for U15 og U19 fløjtes i gang klokken 12.30, og klokken 14.30 skal U13 og U17 i aktion mod talenter fra Vestegnen.

Hvis du som træner i en af samarbejdsklubberne har lyst til at deltage, så send en mail til Torben Knudsen på [email protected] senest torsdag den 28. april.