Webapp for sæsonkortholdere

Ny service til sæsonkortholdere

08.04.2022 10:17

Introduktion af webapp med eksklusivt indhold

På lørdag bliver den første dag med en elektronisk optakt til kampen eksklusivt til vores sæsonkortholdere i AC Horsens.

Weekendens kamp bliver debut for vores webapp, der bliver sendt til alle vores sæsonkortholdere. Webappen bliver udsendt via SMS, og her får du adgang til eksklusive interviews 24 timer før alle andre.


Webappen indeholder:

 • Eksklusivt spillerinterview før hver hjemmekamp
 • Eksklusivt interview med Jens Berthel Askou og optakt til kampen
 • Statistik på kampen og Rundt om Runden i NordicBet Ligaen.

For at modtage denne webapp er det vigtigt, at du har dit telefonnummer registreret på vores billetside på ach.eventii.dk og at du samtidig er sæsonkortholder. Du kan se i guiden nedenfor, hvordan du tilføjer dit telefonnummer.

Vi gør samtidig opmærksom på, at vi IKKE sender anden form for markedsføring, ved at du tilføjer dit telefonnummer til vores side. Det gør vi kun, hvis du tillader det, og du kan altid trække dit samtykke tilbage, hvis du fortryder.

Spørgsmål og hjælp

Hvordan tilføjer jeg mit telefonnummer?

For at tilføje dit telefonnummer til din konto på AC Horsens' billetside, kan du følge denne guide.

 1. Gå til ach.eventii.dk
 2. Login på siden via knappen i højre hjørne.
 3. Når du er logget ind, skal du gå til "Min Profil"
 4. Tilføj dine oplysninger og tryk "Opdater"

Er du samtidig sæsonkortholder, vil du nu modtage vores webapp med eksklusivt indhold. Du vil altid kunne afmelde dig denne service.

Jeg har ikke et login til billetsiden. Hvad gør jeg?

Hvis du ikke har et login til vores billetside men stadig er sæsonkortholder, kan du følge guiden her.

 

 1. Opret dig som bruger på ach.eventii.dk

  (Hvis du allerede har oprettet et login på vores app, så opfordrer vi kraftigt til, at du opretter dig på vores billetside med samme mail. Hvis du er oprettet med Facebook, så anbefaler vi du gør det samme på billetsiden.
  Det muliggører, at du i fremtiden kan få billetter og sæsonkort ind i appen.)


 2. Skriv en mail til billet@achorsens.dk med dit fulde navn og den mail du har oprettet dig med. Så finder vi dit sæsonkort og kobler til din nyoprettede bruger.

Hvem kan få denne webapp?

Denne webapp er tilgængelig for alle vores sæsonkortholdere på Nordtribunen og stemningsafnisttet, vores børnesæsonkort ACHibald's Venner og vores frivillige.

Vi arbejder på at udvide konceptet til flere brugere og segmenter af vores fans. Derfor ved vi også godt, at det ikke vil være alle, der modtager vores webapp indtil videre.

Vi arbejder på at få indholdet ud til flere af vores fans, men vi starter ved vores sæsonkortholdere. Tak for forståelsen.

Kan jeg få webappen, hvis jeg ikke har sæsonkort?

Nej, indtil videre er webappen kun for sæsonkortholdere på Nordtribunen, ACHibalds Venner og frivillige.

Vi arbejder på at få indholdet ud til flere af vores fans løbende, men vi starter med sæsonkortholderne.

Lykkes du med disse steps vil det nu være muligt at modtage vores webapp som sæsonkortholder. Det vil også være muligt at finde dit sæsonkort eller billetter digitalt i vores app. Denne funkltion er valgfri og du kan stadig bruge dit fysiske kort.

Den første version bliver sendt ud i morgen lørdag, og hvis du ikke har modtaget noget inden dagen er omme, så er du velkommen til at kontakte os.