U19 er videre i pokalen efter sikker 3-0 sejr

06.04.2022 04:25

AC Horsens' U19-mandskab er i semifinalen.

De gule U19-drenge spillede sig tirsdag aften i semifinalen i pokalturneringen, da Andrup blev slået med 3-0. Andrup, som til daglig spiller i Liga 1, håbede på en knoldet bane at kunne lave en pokaloverraskelse, men tirsdag aften udeblev overraskelsen.

Asbjørn Gaarde blev med 2 mål i 1. halvleg kampafgørende, og Joachim Nielsen lukkede og slukkede ballet i 2. halvleg med sin scoring til 3-0. Selvom der var masser af tilbud, så blev det ved de 3-0, og kampen vil nok mest af alt blive husket for en jammerlig bane.

I semifinalen venter Esbjerg, og cheftræner Christian Hansen var tilfreds med sejren i kvartfinalen og videre avancement:

- Det var en helt umulig bane at spille fodbold på, og det var egentlig lidt synd, for Andrup havde også et par fine tekniske spillere, men vi tilpassede os, og stor ros skal lyde til drengene, som leverede et solidt stykke håndværk, hvor især Luca og Gulle gik forrest. Asbjørn leverede igen et par afgørende aktioner, som han efterhånden får flere og flere af, og som afgør fodboldkampe, så vi nyder at se ham folde sig ud. Drengene kom med en masse god energi, og nu er vi videre i semifinalen, og det er vi glade for, fortæller Hansen.

Andrup - AC Horsens 0-3 (0-2)
10’ - 0-1 - Asbjørn Gaarde (Imran Mehanovic)
41’ - 0-2 - Asbjørn Gaarde
77’ - 0-3 - Joachim Nielsen (Alem Sabic)