Ungt AC-mandskab tabte reserveligakamp

18.04.2022 13:46

En storspillende Anders Hoff kunne ikke forhindre nederlaget.

De unge gutter fra U19-holdet samt et par spillere fra U17-holdet skulle igen tage kampen op i Reserveligaen, da Vejle igen var modstanderen.

Vejle havde ligesom sidst et par 1. års seniorspillere med samt en enkelt førsteholdsspiller, mens Tobias Stagaard fra seniortruppen fik 90 minutter i benene for hjemmeholdet.

”De gule” startede kampen bedst, og kort inde i kampen fik Arman lagt bolden tilrette for Luca Ørsted, som flot sparkede bolden i mål.

Hjemmeholdets gode start blev hurtigt forvandlet til et til tider alt for passivt udtryk, og gæsterne kom mere og mere ind i kampen. Anders Hoff måtte flere gange diske op med flotte redninger i hjemmeholdets mål, men var dog chanceløs, da Hans Høgsberg fra gæsterne, som til dagligt indgår i superligatruppen i Vejle, sparkede bolden i mål.

Midt i 2. halvleg bragte Vejle sig fortjent foran, og selvom ”de gule” var bedre i 2. halvleg, så blev det aldrig helt godt. De sidste 10 minutter fik hjemmeholdet dog lagt et lille pres, men gæsterne vandt fortjent dagens reserveligakamp, hvor der var mange gode lærepenge for hjemmeholdets unge drenge:

- Vi havde valgt at give nogle chancen i dag, som måske ikke har spillet så mange minutter i Ligaen på U19-niveau, og det er klart, at det vidste vi godt, at vi ville kunne se. Dog er vi skuffet over vores udtryk - her falder vi alt for meget efter vores 1-0 scoring, og generelt manglede vi energi i dag. Og så taber man. Mod et ældre Vejle-hold fik vi gode svar på de ting, som vi gerne ville, plus vi havde to prøvespillere med, som begge gjorde en fin figur. Største ros skal dog lyde til Hoff, som stod en flot kamp, slutter Hansen.

AC Horsens - Vejle 1-2 (1-1)
1-0 - Luca Ørsted (Arman Bijedic)
1-1 – Vejle
1-2 - Vejle