AC Horsens sikrede oprykning med storsejr i gul kulisse

23.05.2022 20:14

AC Horsens er tilbage i 3F Superligaen.

AC Horsens er tilbage i 3F Superligaen efter en enkelt sæson i NordicBet Ligaen, og det blev en kendsgerning med en gul 4-0 sejr over FC Fredericia på Monjasa Park.

Lirim Qamili havde fundet vej til startopstillingen, og han kvitterede for tilliden ved at åbne målfesten i det 23. minut, da han bankede Thomas Santos’ fine indlæg i netmaskerne.

Fire minutter senere scorede Moses Opondo sit første mål i den gule trøje, da han scorede fra tæt hold.

2. halvleg var ikke engang et minut gammel, da Qamili scorede sit andet mål. Anders K. Jacobsen satte fart i en omstilling, Qamili tog det rigtige løb og modtog afleveringen fra ”AK” på det helt rigtige tidspunkt, og Qamili scorede i det lange hjørne.

Værternes Samson Iyede viste tænder et par gange i 2. halvleg, men først afværgede Matej Delac med en fremragende redning og kort efter prellede et skud fra FC Fredericia-angriberen af på overliggeren.

Fem minutter før tid lukkede Anders K. Jacobsen kampen, da han modtog en dyb stikning og lobbede den over målmanden.

Opbakningen i dag har været helt forrygende, og oprykningen skal selvfølgelig fejres sammen med de fans, så vi ses i Forum Horsens i aften. Søren Mandrup står for musikken, der vil være fri fadøl, og spillerne ankommer omkring klokken 22.15, hvor vi får et par kommentarer fra dem. Tag endelig vennerne med – vi ses i Forum Horsens.

AC Horsens runder sæsonen af med hjemmekampen mod Hvidovre IF søndag den 29. maj klokken 13.30, og billetsalget er i fuld gang på achorsens.dk og i app’en.

FC Fredericia – AC Horsens 0-4 (0-2)
0-1 Lirim Qamili (23.)
0-2 Moses Opondo (27.)
0-3 Lirim Qamili (46.)
0-4 Anders K. Jacobsen (84.)

AC Horsens: Delac, Santos, Gomez, Kiilerich, Riisgaard Jensen, Musonda (Lassen, 77.), Opondo, Kruse, Sigurdarson (Tengstedt, 73.), Jacobsen, Qamili.

FC Fredericia: Hedvall, Olsen (Jensen, 57.), Nissen (Ege, 57.), Spliid, Ritter, Kirkegaard, Nambishi, Kristensen (Brinch, 77.), Makrillos (Hannesbo, 57.), Egelund (Holvad, 57.), Iyede.

Advarsel, AC Horsens: Gomez (73.), Santos (81.)

Advarsel, FC Fredericia: Nambishi (64.), Jensen (67.)