AC Horsens søger værtsfamilier

25.05.2022 08:58

Værtsfamiliens sammensætning strækker sig fra børnefamilier med et ekstra værelse til familier, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

AC Horsens’ akademi har gennem de sidste 3 år hjulpet drenge i alderen 15-18 år med værtsfamilier i Horsens.

Vi søger familier, som har mulighed for at hjælpe en ung dreng og hans familie med at skabe en tryg og sammenhængende hverdag, hvor skole og fodbold er de primære aktiviteter.

Værtsfamilien stiller typisk et værelse til rådighed for spilleren, og han indgår på lige fod med alle andre familiemedlemmer i dagligdagen. Under opholdet hjælper familien med forplejning, nærvær og omsorg i samarbejde med spillerens familie og AC Horsens’ uddannelsesansvarlige.

Værtsfamilien vil opleve, at spilleren bruger meget tid på fodbold og skole, hvorfor det er begrænset, hvor mange timer han er hjemme i hverdagen. Værtsfamilien modtager et månedligt økonomisk kostvederlag og husleje fra spillerens familie.

Det er AC Horsens` erfaring, at værtsfamilier er vigtige for drengenes udvikling, da de i høj grad bidrager med en sikkerhed og tryghed, som drengene oplever, og samtidig giver ro på hos spillerens mor og far langt fra Horsens.

Værtsfamiliens sammensætning strækker sig fra børnefamilier med et ekstra værelse til familier, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Værtsforløbet er et samarbejde mellem værtsfamilie, spilleren, spillerens familie og AC Horsens. Under forløbet har værtsfamilien en uddannelsesansvarlig fra AC Horsens fast tilknyttet, som er med til at skabe sammenhæng og tryghed i samarbejde med spilleren og hans familie.

AC Horsens søger værtsfamilie pr. 1. juli til den kommende fodboldsæson 2022/23

Kontakt uddannelsesansvarlig Torben Knudsen på [email protected] eller mobil 42127270 for en uforpligtende samtale og yderligere information.