AC Horsens-talent på inspirationstur til Empoli F.C.

02.05.2022 09:22

Spændende uge for Julius Voldby Rosenberg Hansen.

Julius Voldby Rosenberg Hansen er et stort talent, og det har han bevist ved flere lejligheder i den gule trøje, men også på U17-landsholdet.

I lørdags var han brandvarm, da han scorede alle seks mål i 6-1 sejren over Brøndby IF på CASA Arena Horsens i U17 Ligaen, og i går satte han så kursen mod Italien, hvor der venter fire dage hos Empoli F.C.

Der er tale om en inspirationstur, der begynder med en række fysiske tests i dag, mandag, og der venter et træningspas tirsdag, onsdag og torsdag, inden turen går hjemad igen.

- Julius får en fin mulighed for at træne i andre og større rammer, og der er ingen tvivl om, at han er et stort talent i sin årgang, men der er ikke tale om, at han står på affyringsrampen lige nu. Han har et spændende potentiale, en god fysisk pakke og masser af power, men han har som alle andre 16-årige også udviklingsområder, som han skal arbejde med. I første omgang er vi glade for, at han får en stor oplevelse i Empoli F.C., siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.