Er du klar til fredagens topbrag på CASA Arena Horsens?

03.05.2022 09:45

Nummer 1 og 2 mødes på CASA Arena Horsens.

Det begynder at spidse til i både toppen og bunden af NordicBet Ligaen, og fredag er der et vaskeægte topbrag mellem nummer et og to på CASA Arena Horsens, når AC Horsens tager imod Lyngby Boldklub.

De to klubber ligger side og side i rækken, og det er kun målscoren, der skiller dem ad. AC Horsens kan altså med en sejr slå et hul på tre point ned til fredagens modstander.

AC Horsens har mødt Lyngby Boldklub tre gange i denne sæson, og det har udmøntet sig i to 2-1 sejre til ”de gule” samt en 1-0 sejr til ”de kongeblå”. Så sent som den 16. april stod de to klubber overfor hinanden, da Magnus Riisgaard Jensen blev den helt store helt med to kasser i 2-1 sejren på Lyngby Stadion.

AC Horsens har tre hjemmekampe tilbage, og det er fredag den 6. maj klokken 18.30, når Lyngby Boldklub kommer på besøg, fredag den 13. maj klokken 19.00, når "de gule" møder FC Helsingør, og sæsonen rundes af med opgøret mod Hvidovre søndag den 29. maj klokken 13.30.

Hvis man køber sæsonkort på abonnement, kan man se alle tre hjemmekampe for kun 79 kroner for voksne og 59 kroner for studerende og pensionister. Klik her for at læse mere om sæsonkort på abonnement.