Fans og stemning

FC Fredericia – AC Horsens: Sådan ser du kampen i aften

23.05.2022 09:31

FC Fredericia sælger stadig billetter til dagens kamp.

Mandag den 23. maj klokken 19.00 mødes AC Horsens og FC Fredericia på Monjasa Park, og der er overvældende interesse for at overvære kampen på FC Fredericias hjemmebane.

Den store interesse betyder, at alle siddepladser er udsolgte, men der er fortsat mulighed for at købe billetter til neutrale ståafsnit i modsatte ende af begge fanafsnit. Der vil være masser af fed stemning på hele Monjasa Park, så det vil også være attraktivt at overvære kampen fra ståafsnittet, og man skal nok ikke vente længe med at købe billet.

Klik her for at gå direkte til billetkøb.

AC Horsens opfordrer alle gule fans til at tage den gule trøje, det gule halstørklæde og kasketten eller huen på, så vi kan farve stadion i den gule farve. Der vil være mange fans på tribunerne, så det vil være en rigtig god idé at komme i god tid – gerne en time før kampstart – så spillerne kan mærke støtten allerede under opvarmningen.

Der venter en kæmpe fodboldfest på Monjasa Park, men hvis man ikke har mulighed for at tage turen til Fredericia, så vil der også være topstemning i The Long Field Road, hvor dørene åbner allerede fra klokken 16.00. Der bliver tryk på i fanbaren, og også her vil det være en god idé at komme i god tid og hygge med andre gule fans.

Fodbold skal ses i stadion eller i The Long Field Road, men du kan også se den på TV3 Sport med optakt fra klokken 18.30.