Fans og stemning

Gratis for sæsonkortholdere: Alle mand til Nykøbing og Fredericia!

12.05.2022 11:13

Tag med til to fede udekampe sammen med andre AC-fans.

Sæsonen spidser til i NordicBet Ligaen, og AC Horsens spiller topkamp for anden gang på en uge, når FC Helsingør kommer til Horsens fredag den 13. maj.

Derefter venter to spændende udekampe i Nykøbing den 18. maj og Fredericia den 23. maj, og alle sæsonkortholdere er inviteret med uden beregning.

Nykøbing FC – AC Horsens onsdag den 18. maj klokken 18.30.
Mødetid foran HfS-Caféen klokken 13.15. Der vil være to pauser undervejs, og bussen ruller ind på stadion omkring klokken 18.00. Bussen kører retur til Horsens 10 minutter efter slutfløjtet, og der vil også være to pauser på hjemturen, inden bussen rammer Horsens omkring midnat.

Hvis man ikke er sæsonkortholder, koster pakken til udebaneturen, der inkluderer bustransport og billet til kampen, 250 kroner for voksne, 225 kroner for studerende og pensionister og 200 kroner for børn.

Sæsonkortholdere tilmelder sig uden beregning ved at indtaste sæsonkortets stregkode efterfulgt af NFC i feltet ”indtast rabatkode her” for at opnå rabatten.

Deadline for tilmelding er mandag den 16. maj klokken 12.00.

FC Fredericia – AC Horsens mandag den 23. maj klokken 19.00
Mødetid foran HfS-Caféen klokken 17.15. Bussen ankommer til Monjasa Park cirka klokken 18.15, og kører til Horsens igen et kvarter efter slutfløjtet. Ankomst til Horsens cirka klokken 22.00.

Hvis man ikke er sæsonkortholder, koster pakken til udebaneturen, der inkluderer bustransport og billet til kampen, 135 kroner for voksne, 110 kroner for studerende og pensionister og 85 kroner for børn.

Sæsonkortholdere tilmelder sig uden beregning ved at indtaste sæsonkortets stregkode i feltet ”indtast rabatkode her” for at opnå rabatten.

Deadline for tilmelding er fredag den 20. maj klokken 12.00.

Begge udebaneture bliver gennemført, hvis deltagerantallet som minimum runder 30.

Hvis man mod forventning støder ind i problemer ved tilmelding til turen, så kontakt billet@achorsens.dk.

Klik her for at købe billet til udebaneturen.

Praktisk info på Monjasa Park
Hvis man selv tager turen til Fredericia, så skal de gule fans købe billetter til hjemmeholdets ståpladser, der er markeret som en rød firkant her: https://fcfredericia.dk/kamp/97314/

Hvis man som AC Horsens-fan ønsker at købe billet til siddepladserne, så skal man købe til sektion F eller G, tættest på de gule fans på den nye Monjasa Tribune (nord).

Øl og sodavand sælges for 10 kroner.