Truppen til topbraget mod FC Helsingør

12.05.2022 12:49

Endnu en topkamp på CASA Arena Horsens.

For anden uge i træk mødes nummer 1 og 2 i NordicBet Ligaen fredag den 13. maj klokken 19.00, og denne gang er det FC Helsingør, der gæster CASA Arena Horsens.

For en uge siden tabte Lyngby Boldklub til ”de gule” og dumpede ned på tredjepladsen, mens FC Helsingør hoppede op på andenpladsen via en 2-1 sejr over FC Fredericia.

Der er to point mellem AC Horsens og FC Helsingør, og Jens Berthel Askous mandskab kan altså slå et hul på fem point ned til en af oprykningskandidaterne med en sejr.

FC Helsingør kom efter en vanskelig periode tilbage på sporet med sejren over FC Fredericia, og de skal møde et formstærkt AC-mandskab, der har hentet 16 ud af 18 mulige point i slutspillet.

Hvis du ikke allerede har købt billet til kampen, kan du gøre det her. Hvis du køber online, så sparer du penge i forhold til at købe på kampdagen, og du undgår køen. AC Horsens opfordrer altid til at købe billet online og komme i god tid.

Husk at alle gule fans er velkommen til at varme op på The Long Field Road inden kampen, og her mødes de igen efter kampen til en god fodboldsnak.

Kommer du ofte på stadion? Der er mulighed for at købe sæsonkort på abonnement – læs mere her.

Følgende trup er udtaget til kampen:

1. Matej Delač
3. Magnus Riisgaard Jensen
4. Malte Kiilerich
6. Moses Opondo
7. Lirim Qamili
8. Janus Drachmann
9. Anders K. Jacobsen
10. Casper Tengstedt
11. Aron Sigurdarson
14. Jonas Gemmer
17. Mikkel Lassen
18. Thomas Santos
19. Jonas Thorsen
21. James Gomez
23. David Kruse
24. Lubambo Musonda
30. Marcus Bobjerg
33. Alexander Ludwig
89. Tonny Brochmann