U19 rundede sæsonen af med point i Aalborg

25.05.2022 11:05

"De gule" producerede mange chancer mod AaB og kunne rejse hjem med det ene point.

AC Horsens’ U19-mandskab spillede lørdag sidste kamp i turneringen, da holdet gæstede AaB.

Der var ikke spillet mange minutter, før gæsterne skulle have bragt sig foran. Julius erobrede flot bolden, og lagde bolden ind til Jashar, som desværre sparkede lige forbi mål. Kort efter var det Magnus Isager, som tog bolden fra AaB’s bagerste mand, men Isager måtte se sin afslutning suse lige forbi.

Kort efter appellerede gæsternes bænk for et straffespark, da Asbjørn Gaarde blev sparket over benet, men dommerens fløjte var tavs.

Som 1. halvleg skred frem, bød hjemmeholdet sig mere til, og Johan Kiilerich måtte mirakuløst redde bolden med hovedet bag målmand Andreas Hermansen, for at undgå hjemmeholdet fra at komme foran.

Hvor gæsterne startede 1. halvleg bedst og klart farligst, var det hjemmeholdet som sluttede 1. halvleg.

2. halvleg var dog helt anderledes. Her væltede gæsterne sig i store chancer, men gang på gang blev de store tilbud misbrugt. Jashar, Julius, Arman, Emil, Alem og Angelo havde alle muligheder for at sparke læderet i kassen, men skarpheden manglede hver gang.

Stik mod spil og chancer gik hjemmeholdet ned og scorede på et hjørnespark, som man så ofte har set, og pludselig duftede det af en hjemmesejr.

Heldigvis for gæsterne kanonerede Johan Killerich et frispark afsted mod mål, som hjemmeholdets keeper kun kunne halvklare, og da Jashar Beluli var først på reposten, kunne han score til slutresultat 1-1.

Cheftræner Christian Hansen var ærgerlig over de mange brændte chancer, men så et stærkt udtryk hos gæsterne:

- Vi spiller jo en stort set fejlfri 2. halvleg, hvor vi må konstatere, at vi mangler kvalitet i afslutningerne. Det kan vi heldigvis træne. Eneste minus er det hjørnespark, hvor AaB bringe sig foran, men stor ros til drengene for at holde modet oppe og fortjent komme tilbage i kampen - det vinder om en stærk mentalitet. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange vi har muligheder, som burde have givet mål, men jeg tager ja-hatten på, og er sindssygt glad for, at det er os, der jagter sejren, og os der er skuffet, da kampen bliver fløjtet af. Og meget tilfreds med det antal chancer, som vi skaber i dag - det skal vi bestemt tage med videre, slutter Hansen.

AaB - AC Horsens 1-1 (0-0)
70’ - 1-0 Kasper Davidsen
87’ - 1-1 Jashar Beluli