U19 spillede sig i pokalfinalen med sejr i Esbjerg

25.05.2022 15:11

Julius Voldby Rosenberg Hansen blev matchvinder.

AC Horsens’ U19-mandskab spillede sig tirsdag aften i pokalfinalen, da holdet igen slog Esbjerg med 1-0.

”De gule” startede bedst og sad på opgøret, hvor der var flere fine muligheder. Gustav Jørgensen var meget tæt på at bringe gæsterne foran, mens Lukas Wagner også havde et fint forsøg.

Det var dog Julius Hansen som fik kampens største chance, men han misbrugte desværre den fine mulighed.

Kort efter headede Esbjerg på mål, men Hermansen tog sig sikkert af hovedstødet.

Med 10 minutter igen af 1. halvleg satte gæsterne et flot angreb op, hvor Asbjørn til sidst slog et fladt indlæg ind i fødderne på Julius, som denne gang fik nettet til at blafre.

2. halvleg startede hjemmeholdet med at ligge et godt tryk, men afslutningerne manglede kvalitet.

I den anden ende var der også flere fine muligheder, men generelt manglede de to hold den sidste kvalitet i afslutningerne, og derfor endte opgøret med en 1-0 sejr til AC Horsens, som derfor igen skal spille finale i pokalen, ligesom holdet gjorde sidste år. Denne gang bliver modstanderen Viborg, som både har slået AGF og Silkeborg ud.

- Vi spiller en rigtig flot 1. halvleg, hvor vi også kunne og burde have ført med mere. Vi laver et sindssygt flot mål, og vores defensiv er super solid, hvor Wagner spiller en topkamp i dag. Også Isager og Gustav får løbet mange meter inde centralt, og så er vores to angribere farlige. Alt i alt fuldt fortjent vi vinder, og nu glæder vi os meget til endnu engang at skulle spille en finale, fortæller Christian Hansen.

Esbjerg - AC Horsens 0-1 (0-1)
37’ - 0-1 - Julius Hansen (Asbjørn Gaarde)