AC Horsens forlænger aftale med dygtig og vellidt fysioterapeut

24.06.2022 16:52

Forlængelsen med Mads Damgaard sikrer blandt andet vigtig kontinuitet.

AC Horsens har indgået en ny toårig aftale med fysioterapeut Mads Damgaard, der har en fortid som akademispiller i klubben.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over aftalen med Damgaard.

- Mads Damgaard er en dygtig og vellidt fysioterapeut, der har været i klubben gennem længere tid, og han er vigtig i forhold til at fastholde kulturen og værne om værdierne. Vi har en stab, der består af få, men dygtige folk, og Damgaard er med til at sikre en vigtig kontinuitet. Vores forholdsvis smalle trup gik igennem den forgangne sæson uden større skader, og det har Damgaard en stor del af æren for. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, siger Niels Erik Søndergård.

Mads Damgaard glæder sig til at fortsætte på Langmarksvej, hvor han nyder stor respekt.

- Jeg er glad for at forlænge min aftale med AC Horsens, som jeg fremover vil have fuld fokus på. Det er fedt at være en del af klubben, der er på vej i en interessant retning, og jeg nyder at tage ansvar. Jeg har et godt samarbejde med træneteamet og Jens Berthel Askou, der er god til at lytte til mine anbefalinger, og jeg har et godt samarbejde med vores fysiske træner Sebastian Dam, siger Mads Damgaard.