AC Horsens indgår spændende samarbejde med Medirobot

21.06.2022 10:33

Aftalen udmønter sig i en klar forbedring i forhold til behandling af spillere.

Hvis man vil spille med om topplaceringerne i dansk fodbold, så er der procenter at hente, hvis man optimerer arbejdsgange og processer, og AC Horsens har netop taget et stort skridt i forhold til behandling af skadede spillere.

Da AC Horsens i sæsonens slutspil lå med helt fremme i oprykningskampen, var nogle af klubbens vigtige stamspillere skadede, og klubbens ledende fysioterapeut søgte derfor udvidede muligheder for at behandle skaderne. I den forbindelse indgik ”de gule” et samarbejde med Medirobot, der er en dansk forhandler af innovativt udstyr til danske klinikker med fokus på effektive og sikre behandlinger.

Medirobot er autoriseret dansk forhandler af medicinsk udstyr fra ASA til laserterapi og magnetterapi, og produkterne er bl.a. baseret på den patenterede innovative laserteknologi, MLS ® (Multiwave Locked System), som er resultatet af 30 års videnskabelig forskning og teknologisk innovation.

Asa samarbejder i forvejen med flere europæiske storklubber og andre elitesportsudøvere, og nu er AC Horsens den første samarbejdspartner i dansk fodbold.

- Vi er glade for at komme ind og arbejde professionelt med elitemiljøet i Danmark, og vi har en målsætning om, at vi gerne vil ind i alle superligaklubber, og vi har indgået aftale om at kunne bruge AC Horsens som showroom, siger indehaver Claus Andersen.

På sigt vil Medirobot invitere de øvrige sundhedsteams fra andre eliteklubber, samt lokale behandlere til VIP-arrangement i AC Horsens, hvor man får mulighed for at se laserterapi og magnetterapi blive anvendt i praksis.

Som en del af samarbejdet bliver AC Horsens’ fysioterapeut Mads Damgaard brugt i rollen til at demonstrere, hvordan han arbejder målrettet med at forebygge og behandle skader. Mads Damgaard har allerede med succes brugt laserterapi og magnetterapi på spillere som Matej Delac og Casper Tengstedt.

- Jeg havde i forvejen rigtig god erfaring og resultater med laserterapi, og derfor var det oplagt med endnu bedre udstyr til at supplere behandlingerne, så spillerne får det mest optimale forløb, siger Mads Damgaard, som også glæder sig over sin nye ”medarbejder” laserrobotten M6, som gør, at han kan behandle flere spillere samtidigt.

Aftalen vækker også glæde hos AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

- Vi har hele vejen igennem haft en rigtig positiv dialog med Medirobot, og vi ser spændende perspektiver for samarbejdet. Allerede nu har vi høstet gode og positive erfaringer, og vi er glade for, at vi er de første i dansk fodbold, der indgår et tæt samarbejde med Medirobot, siger Kristian Nielsen.