AC Horsens lejer Hannesbo i AaB

07.07.2022 08:00

I dette transfervindue har AC Horsens budt velkommen til Samson Iyede fra FC Fredericia og købt Moses Opondo fri af OB, og nu har “de gule” hentet endnu en spændende spiller. 

Det drejer sig om 20-årige Marcus Hannesbo, der er lejet i AaB for den kommende sæson, og lejeaftalen indeholder en købsoption. 

- Marcus Hannesbo er en ung, talentfuld spiller, der passer rigtig godt ind i AC Horsens med de spidskompetencer, han har. Han kommer med stor energi, masser af power, vilje og et godt spark, og han passer perfekt ind i vores direkte stil, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Jens Berthel Askou glæder sig til at arbejde med talentfulde Hannesbo. 

- Vi har ledt efter en venstrebenet wingback med stort udviklingspotentiale, og ham har vi fundet i Hannesbo. Han har spillet næsten 30 superligakampe, men han har ikke udfoldet sit fulde potentiale endnu, og det glæder vi os til at hjælpe ham med. Han er en rigtig AC Horsens-spiller med sin eksplosivitet, hurtighed med og uden bold og store løbekapacitet. Sammen skal vi arbejde på, at han får mere output på sit spil, så han bliver kampafgørende med indlæg og afslutninger, og det skal nok komme, for han har en evne til at opsnuse farlige situationer, siger Jens Berthel Askou.

Marcus Hannesbo har første træningsdag allerede torsdag den 7. juli. 

- AC Horsens har et spændende hold med power og fart, hvilket passer mig perfekt, og jeg har kun hørt godt om klubben og omklædningsrummet. Min ambition er at spille så meget som muligt og levere mål og assists, lyder det fra Hannesbo.